Yukarı
136046

İzmir'de 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan 2014 23:08

Konak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı birbirinden renkli etkinliklerle kutlandı. Bu yıl çifte etkinlik düzenlenirken, minikler gün boyu süren aktivitelerde doyasıya eğlendi. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da 23 Nisan’ı çocuklarla birlikte kutlayarak onların coşkusuna ortak oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 94’üncü kuruluş yıldönümünü ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Konak’ta coşkuyla kutlandı. Bu yıl hem Ümran Baradan Oyun ve Oyuncak Müzesi’nde hem de Dominik Caddesi’nde kutlama gösterileri yapıldı. Minikler eğlenceli aktiviteler sayesinde keyifli ve eğlenceye dolu bir gün geçirme fırsatı buldu.

DEMOKRASİNİN TEMELİ ULUSAL EGEMENLİKTİR

Konak Belediyesi’nin Lider Yaratıcı Kadınlar Derneği (LİYAKAD) ile birlikte Dominik Caddesi’nde ortaklaşa düzenlediği etkinliğe katılım oldukça yoğundu. Yüzlerce İzmirli kurulan standları gezdi, gösterileri izledi. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın da katıldığı etkinlikte minikler 23 Nisan’ı doyasıya kutladı. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, törende yaptığı konuşmada ulusal egemenliğin unutulmaması gereken bir kavram olduğunu dikkat çekerek şöyle konuştu:


“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılmasındaki kavram Ulusal Egemenliktir. Egemenlik halkındır ve bu egemenlik sadece seçilmişler tarafından kullanılmaz. Anayasada belirtilmiş olan yetkili organlar aracılığıyla kullanılır, yargı bu organların vazgeçilmezsidir. Biz seçildik, milli irade sahibiyiz diyerek ulusal egemenlik ve demokrasiden uzaklaşan başbakanın kavramlarıdır. Ulusal Egemenliği yeniden gündeme getirmemiz Milli İrade karşısında sık sık hatırlatmamız gereken günlerdeyiz.”

ÖDÜLLER PEKDAŞ’TAN

LİYAKAD Derneği Başkanı Berkay Eskinazi de yaptığı konuşmada 23 Nisan’ın önemine değinerek, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda  bir etkinlik düzenleyerek daha çok çocuğa ulaşmak, onları eğlendirmek, çok anlamlı bugünü onlarla birlikte kutlamak, geleceklerine yön verecek bir adım atmak istedik” diye konuştu. Tanyer İnşaat ve Ekin Koleji’nin de katkı koyduğu etkinlikte EÇEV Bando takımı gösterileriyle büyük beğeni aldı. Gün boyu süren etkinliklerde resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini Başkan Sema Pekdaş’ın elinden alırken, etkinliklere katılan çocuklara ücretsiz yiyecek ikramının yanı sıra kurulan stantlarda maske yapımı, kitap ayracı yapımı, origami ve yüz boyama yapıldı.

Bornova

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın koltuğuna oturan Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe, büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyledi. Koltuğa oturur oturmaz Bornova için yapacağı projeleri de açıklayan küçük başkan Beşe, “Daha güzel Bornova için çalışacağım” dedi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova’da coşkulu etkinliklerle kutlandı. Kutlamalara, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın geçici olarak koltuğunu devrettiği, Kars Halil Atila İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Eylül Eda Beşe renk kattı. Koltuğa oturur oturmaz önce özel kalem müdürünü arayarak birlikte geldiği arkadaşlarına meyve suyu ısmarlayan Beşe, daha sonra projelerini bir bir açıkladı.

Büyüyünce belediye başkanı olmak istediğini söyleyen Eylül Eda Beşe, “Arkadaşlarım için oyun parkları spor tesisleri yapmak istiyorum. Engelli olan öğrencilere yardım etmek, ihtiyacı olan öğrencilere burs verilmesi gerekir. Okul sayısını artırmak, herkesin sağlıklı olması için hastaneler açmak istiyorum. Belediye başkanı olursam Bornova için elimden gelen herşeyi yapacağım” dedi.  Beşe’nin konuşması arkadaşlarından alkış alırken, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila öğrencilerin belediye çalışmaları hakkındaki bütün sorularını yanıtladı.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği çelenk törenine de katıldı. Atila, Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu tarafından düzenlenen resmi kutlama etkinliğinin ardından, CHP Bornova İlçe Başkanlığı ve Atatürkçü Düşünce Derneği’nin Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk koyma etkinliklerinde de yer aldı. Başkan Atila, katıldığı etkinliklerde çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı gelecek yıllarda daha büyük bir coşku içinde kutlamak üzere hazırlıklar yaptıklarını hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bizler küçükken şanslıydık. Bu bayramı daha heyecanlı yaşıyorduk. Önümüzdeki yıldan itibaren bu coşkuyu tıpkı geçmişteki gibi yaşatacağız. Çocuk meclisleriyle yarının büyüklerine söz hakkı vereceğiz. 23 Nisan’ı festival havasında kutlayacağız” dedi.

 

Güzelbahçe

Başkan İnce, çocuklarlarla bayram kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yıldönümü Güzelbahçe'de de törenlerle kutlandı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ilk ve orta dereceli okulların  bahçelerinde veya belediye spor salonları ile belediye amfi tiyatrosunda gerçekleştirdiği kutlamalara  katıldı.Okullardaki kutlamalarda çocuklar günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı, şiirler okudu, oyunlar oynadı, gösteriler sergiledi. Çeşitli okulların gerçekleştirdiği törenlere kısa süreli de olsa katılarak çocukların bayramını kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Eskiden ne güzel hep birlikte bayramı stadyumda kutluyorduk. İki yıldır okullar kendi salonlarında, bahçelerinde kutluyor. Daha geniş katılımlı kutlamaların yapılacağı günler diliyorum” dedi. Çocuklara kitap dağıtan Başkan İnce daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili olarak şu mesajı verdi:

“Egemenliğin kayıtsız şartsız ulusa ait olduğu bir dönemin başlangıcı olarak 23 Nisan 1920, ulus egemenliğine dayanan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurulması sürecinde atılan en önemli adımdır. 23 Nisan 1920’de açılan ve devrimlerin gerçekleştirilmesinde yaşamsal rol üstlenmiş Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokratik rejimimizin temel kurumudur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk, özgürlük, eşitlik ve adaletin egemen olabilmesinin ancak ulusal egemenlikle mümkün olabileceğine duyduğu inançla,TBMM'nin açıldığı 23 Nisan gününü barışın, sevginin, umudun, kardeşliğin ve aydınlık geleceğimizin güvencesi çocuklarımıza armağan etmiştir. Çocuklarımızın ölmediği bir Türkiye özlemiyle, dünyadaki tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

 

Narlıdere

Batur koltuğunu Deniz’e emanet etti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu, Narlıdere 12 Eylül Ortaokulu 6.sınıf öğrencisi Deniz Can Kömürcü ’ye devretti.

Çocuklara yeni projeler

Narlıdere Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen törene Narlıdere Belediye birim müdürleri ve 23 Nisan başkanı Deniz Can Kömürcü ’nün ailesi katıldı. Makam koltuğuna oturan Kömürcü Narlıdere’de çocukların daha yeşil alanlara ve parklara ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek, bu konularla ilgili belediye tarafından yapılan çalışma ve projeler hakkında bilgi aldı. Narlıdere Belediye birim müdürlerinin yaptıkları çalışmalar ile ilgili aktarılan bilgileri dinleyen Kömürcü çocuklara yönelik daha fazla çalışma yapılması gerektiğinden bahsetti. Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur, 23 Nisan başkanı Deniz Can Kömürcü’ye Narlıdere’nin yarınları için çok önemli projeler hazırladıklarını söyleyerek Kentsel dönüşüm, Beyaz Vadi gibi örnek projelerin yanı sıra geleceğimizin teminatı çocukları unutmadıklarını ifade etti. Batur “ Ülkemizin gururu ve dünya üzerindeki tek çocuk bayramını siz çocuklara armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği yolda bizde daha donanımlı nesiller yetişmesi için elimizden gelen çalışmaları yapmaya gayret ediyoruz. Parklar, yeşil alanlar zaten yaptığımız ve gün geçtikçe daha fazlasını yapacağımız konular. Biz ülkeyi emanet edeceğimiz çocuklarımız için Narlıdere’de bir bilim merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Bilim ve fen konularında çocuklarımıza inanılmaz katkıda bulunacak olan bu proje için gereken çalışmalar devam etmekte. Eğitim her zaman en önemli konu ve okullar için verdiğimiz destekleri zaten vermeye devam ediyoruz fakat bilişim çağında çocuklarımıza internet üzerinden eğitim verilmesi projesini hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Gereken her türlü bilgi ile donanmış başarılı insanlarımız ile geleceğe umutla bakabileceğimizi ve dünya standartlarını böylece yakalayabileceğimizi düşünüyorum” dedi.

Tüm dernekler çelenk bıraktı

Narlıdere başkanlık makamında gerçekleşen törenden sonra Başkan Batur Narlıdere Demokrasi Meydanında Narlıdere sivil toplum kuruluşları, dernekler ve vatandaşlar ile gerçekleşen Atatürk anıtına çelenk koyma programına katıldı. Narlıdere’deki dernekler ve sivil toplum örgütlerinin Atatürk anıtına çelenk bırakmasının ardından tören şeref defterini imzalayan Batur şeref Atatürk’ün  "BENİ GÖRMEK, MUTLAKA YÜZÜMÜ GÖRMEK DEĞİLDİR. BENİM DÜŞÜNCELERİMİ, BENİM DUYGULARIMI ANLIYOR VE DUYUYORSANIZ BU YETERLİDİR” sözleri ile başladı. Batur “sevgili çocuklar; Şehit kanlarıyla sulanmış vatanımızın yarınki sahipleri sizlersiniz. Geçmişte olduğu gibi geleceği sizler inşa edeceksiniz.  Narlıdere’mizin, İzmir’imizin, ülkemizin sahipleri olan çocuklarımız; yarınlarımızı nakış nakış örecek zeka, yetenek ve bilinç sizde fazlasıyla mevcuttur. Sizin gözlerinizdeki ışık, yüzünüzdeki masumiyet, yüreklerinizdeki umut ve merhamet dünya barışı için bir teminattır. Bu umut ve inançla tüm Narlıderelilerin ve özellikle de çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; bayramın Türkiye’miz başta olmak üzere dünyanın bütün çocuklarına sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum” dedi.

 

Menemen

BAŞKAN ŞAHİN’İN KOLTUĞUNU DEVRALAN KÜÇÜK BAHAR MENEMENLİLERE SESLENDİ

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Huriye Mehmet Akçasakız İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencisi Lara Bahar Gür’e devretti. Başkan Şahin’in makam odasında Birim Amirlerine yapılmasını istediği işlerin talimatını veren Küçük Bahar, daha sonra Başkan ŞAHİN’i temsilen Menemen halkına seslendi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’in açılışının 94. Yıldönümü dolayısıyla ziyaretine gelen Huriye Mehmet Akçasakız İlköğretim Okulu 4. Sınıf Öğrencilerini makamında kabul etti. Öğrenciler Lara Bahar Gür, Yavuz Emre Kaplan, Selin Çakmak ile Okul Müdürü Gülşah Çöker ve Sınıf Öğretmeni Adil Keskin’i kapıda karşılayan Başkan Tahir Şahin, temsili olarak koltuğunu öğrencilerden Lara Bahar Gür’e teslim etti.

Başkanlık makamında hazır bulunan Birim Amirlerine istediği işlerin talimatını veren küçük Bahar, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in ricası üzerine Başkan Şahin’in 23 Nisan kutlama mesajını belediye hoparlöründen okudu. Küçük Bahar Menemen halkına şöyle seslendi;  Bundan 94 yıl önce emperyalist devletler tarafından kuşatılan ve esarete mahkum edilmek istenen milletimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde, elindeki tüm imkanları seferber ederek, bağımsızlığına sahip çıkmıştır.

Umutsuzluğun, yoklukların ve zorlukların hakim olduğu bir dönemde, yurdun dört bir yanından temsilcilerin katılımıyla 23 Nisan 1920’de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi; hem ulus egemenliğinin ve demokrasinin yaşam kaynağı, hem de temel kurumudur. Bu kurum, Ulusal Egemenlik İlkesinin yaşam bulduğu, vatandaşlarımızın özgür iradeleriyle yönetime katıldıkları, üstün nitelikli bir yönetim biçimi olan Cumhuriyeti ulusumuza armağan eden kurumdur.

Türkiye’nin tam bağımsız bir ülke konumuna gelmesinde önemli bir yeri bulunan 23 Nisan tarihinin bayram olarak kutlanmasını isteyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK; Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı 23 Nisan 1920’yi, ulusumuza çocuk bayramı olarak armağan ederek, hem ulusun geleceği olan çocuklara verdiği değeri ve duyduğu güveni, hem de dünya barışına verdiği önemi göstermiştir.

Dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 94. yıldönümünü kutladığımız bugünde, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, Silah Arkadaşlarını, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm dünya çocuklarına, Menemenli hemşehrilerimize ve milletimize kutlu olsun.”

Ziyaret sırasında öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet eden Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; hediyeler sunduğu öğretmen ve öğrencilerle ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Urla

Urlalı minikler 23 Nisan’ı rengarenk yaşadı

Urla Belediyesi, 23 Nisan’ı çocuklara doyasıya yaşattı. II. Urla Belediyesi Çocuk Şenliği, Türk Kızılay’ı Urla Şubesi, Türk Kadınlar Birliği Urla Şubesi ve Egiad Ortaokulu işbirliğiyle Urla 12 Eylül Stadında çocuklara muhteşem bir şölen yaşattı.

Palyaçolarla birlikte halat çekme, ip atlama, çuval yarışması gibi geleneksel oyunlarla eğlenen Urlalı çocuklar, yüz boyama ile rengarenk bir fotoğrafa dönüştüler. İlizyon gösterisiyle büyülü saatlerin yaşandığı statta çocuklar, pamuk helva, macun şeker ve dondurma ikramlarıyla bayramın keyfini doyasıya yaşadılar.

Çocukların eğlencesine eşlik eden Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, “Çocuklar, sizler geleceğimizin teminatısınız. Siz mutlu olduğunuz sürece, bizler de mutlu olacağız. İyi bayramlar” diyerek çocuklara iyi eğlenceler diledi. Çocukların yüzlerini boyayan başkan, çocuklarla kucaklaşarak güzel bir 23 Nisan geçerdi.

Tüm stada dağılan Urlalı minikler, şarkılarla dans ederek, dağıtılan uçurtmaları uçurdular. Renkli dakikalara sahne olan etkinlik çocuklara mutlu dolu saatler yaşattı.

 

FOÇA TEMSİLİ BELEDİYE BAŞKANI, HAZAL KILIÇ OLDU 

Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ dolayısıyla, koltuğunu Yeni Bağarası Şehit Yarbay Mesut Kuru Ortaokulu Öğrencisi Hazal Kılıç’a bıraktı. Temsili Başkan Hazal Kılıç, Foça Belediyesi’nin çocuklarla ilgili yaptığı çalışmalardan memnun olduğunu belirtti.

Başkan Demirağ, “Temsili de olsa şu anda kentin başında sen varsın. Siz çocukların çok önemli olduğunuzu ve geleceğimizin teminatı olduğunuzu biliyorum. Atatürk’ün ‘Benim bütün ümidim gençliktir’ sözünde olduğu gibi siz gençlere olan inancım tamdır.” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. Yıl dönümü dolayısıyla temsili olarak Foça Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Hazal Kılıç; Foça Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ hazırlıkları hakkında bilgiler aldı.

Buca’da 23 Nisan coşkusu

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Buca’nın çeşitli noktalarında düzenlenen törenlerle kutlandı. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, çocuklara bayram armağan eden tek lider olan Atatürk’e teşekkür etti.

Buca’daki törenler Çevik Bir Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ile başladı. Ardından Buca Stadı’nda kutlamalar gerçekleştirildi. Buca’daki çeşitli okulların öğrencilerinin dans ve folklor gösterileri sunduğu törene Kaymakam Şenol Bozacıoğlu, Garnizon Komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Metin Önal, Belediye Başkanı Levent Piriştina, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Yanık ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocukların büyük alkışla izlenen gösterilerini fotoğraflamak isteyen veliler adeta birbirleriyle yarıştı. Başkan Piriştina, daha sonra Yeşilbağlar Mahallesi’nde belediye tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’ne katıldı. Çeşitli gösterilerin sunulduğu şenlikte çocukların bayramını kutlayan Başkan Piriştina, “Bugün çok mutluyuz. Yarının geleceği siz çocuklara çok güveniyoruz. Dünyada çocuklara bir bayram armağan eden tek lider olan Yüce Atatürk’e çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Sevgili çocuklar, bugün sizin, tadını çıkarın” diye konuştu. Kutlamalar ilçenin çeşitli noktalarında devam etti.

 

Çiğli’de 23 Nisan başkanı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın makam koltuğunu Akiş Öğütçü Ortaokul’u 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ devraldı. Okul Müdürü Abdullah Ertunç ve Türkçe Öğretmeni Selma Islıoğlı ile ziyareti gerçekleştiren Gizem Mayadağ, başkana çikolata ikram edip yeni görevinde başarılar diledi.

KÜÇÜK BAŞKAN; MERVE MAYADAĞ

Bu yıl da gelenek bozulmadı ve belediye başkanlığı makamına 8.sınıf öğrencisi Gizem Mayadağ oturdu. Belediye başkanlığı makamına oturmaktan dolayı mutluluk ve heyecan duyduğunu belirten Gizem Mayadağ;  “Çiğli’de, daha çok kültürel ve sanatsal etkinlik istiyoruz. Özellikle tiyatro gösterilerini çok beğeniyorum ve daha sık gelmek istiyorum. Belediyemizin hizmetlerini de beğeniyorum. Okullarımıza verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

BU MAKAMI GENÇLERE DEVREDECEĞİZ

Bugünün küçüklerinin yarının büyükleri olduğuna dikkat çeken Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ise, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara güveni tamdı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çocuklar ve gençler için hediye edilebilecek en güzel armağan. Bizler yarın bu koltukları, bu makamları onlara teslim edeceğiz. Cumhuriyet gençlerimize emanet. Onların geleceğini şekillendireceğiz. Bu anlamda talepleri çok önemli.”

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

CHP'nin seçim gecesi stratejisini açıkladı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sandık güvenliği ve veri akışı çalışmalarını anlattı. Sonuçlara dört farklı veri akışından ulaşacaklarını belirten Çelik "Seçim karargâhımızın bütün b...

Ahmet Türk: Kürtlerin bu seçimde mesaj vermesi gerekiyor

Ahmet Türk, yerel seçimler kapsamında Mardin ve köylerine gezdi. Türk, "İlk önceliğimiz bu topraklara barışın gelmesi" dedi. Mardin Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı ve Kürt siyasetinin ...


Murat Kurum, DEM Parti seçmenine seslendi

Murat Kurum, Yeniden Refah seçmenin ardından DEM Parti seçmenine de seslendi. DEM Partililerin oy tercihi hakkında "Ya iş yapana verecektir ya da kendi ideolojisi, tabanı üzerinde tercihi...

Kırmızı bültenle aranan 2 kişi daha İstanbul’da yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İnterpol tarafından kırmızı bültenle “yasadışı örgüt faaliyetleri ve kaçakçılık” suçundan aranan Talgat Baisaov ve “dolandırıcılık” suçundan uluslararası se...


Özgür Özel'den TÜRGEV, TÜGVA, Ensar Vakfı uyarısı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Marmaris’te halk buluşmasında konuştu, Özel, “Marmaris’i AKP’ye verip de Marmaris’in koylarını, varlıklarını, TÜRGEV, TÜGVA, Ensar’...

Seçim öncesi İmamoğlu ve Yavaş'tan seçmene çağrı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerle ilgili seçmene çağrı geldi. Sosyal medya hesa...


Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erdoğan paylaşımında, "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 mily...

İmamoğlu 2019'daki kırık sandalyeyi hatırlattı: Amaçları beni yıldırmak...

Çatalca'da halka hitap İmamoğlu, 5 yıl boyunca randevu taleplerine karşılık vermeyen Cumhur Erdoğan'ı ayrımcılık yapmakla suçladı. İmamoğlu Erdoğan'ın amacının kendisini yıldırmak olduğun...


Akşener: Düşman kuvvet olmaktan bıktık

Ankara'da esnafı ziyaret eden Akşener "Vallahi bıktık 'Oraya oy verirseniz o kazanır, buraya oy verirseniz bu kazanır.' Ne yani, düşman kuvvet olmaktan bıktık" diye konuştu. İYİ Parti Gen...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Pelin Karahan: Kadınlar eşime çıplak fotoğraflarını attı

Oyuncu Pelin Karahan konuk olduğu bir programda "Bir ara kadınlar sosyal medyadan eşime çıplak fotoğraflarını gönderiyordu. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir" ifadeler...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR