Yukarı
29091

Ali Engin Gidiyor Yerine Kim Geliyor?

15 Kasım 2014 15:26

Ege’nin Sesi/Neşe Yavuz- CHP İstanbul’da istifası alınacak olan eski İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı’nın yerine eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın getirileceği ifade edilmişti. İstanbul İl Örgütü’nde yaşanacak bu değişimden sonra gözler şimdi İzmir’e çevrildi.

Kulislerden edinilen bilgiye göre Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir İl Örgütü’nü ikinci sıraya aldı. Yönetimde yapılacak değişimden sonra İl Başkanı Ali Engin yerine kimin getirileceği ise merakla bekleniyor.

İddialara göre, Karşıyaka eski belediye başkanı Cihan Türsen, CHP Örgüt Ve Örgütlenmeden Sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Barış Erel ve Aziz Kocaoğlu’na yakınlığı ile bilinen İzmir İl Yönetiminde yer alan Yekta Varnalı ve Bornova eski Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır'ın, il başkanlığı için yoğun çalışma içerisinde oldukları belirtildi. Kılıçdaroğlu'nun bizzat ilgilendiği atamayla ilgili şimdi gözler gerçekleştirilecek olan değişimle İl koltuğuna kimin oturacağında.



Yorumlar

  • O göreve Kamil okyay sındır yakışır tarafsız ve kültürlü.
    karşıyakalı
    20 Ekim 2016 05:00
  • Ali engin Parti icin gelmemistir il baskanligina.herseyi menfaat. Icindir kendisinin be kardesinin binalarini dikmede sorun yasamasin diye il baskanligina oturmustur.iki lafi birarsya getiremeyen konusmayi becerrmeyen bilgisiz kultursuz bit insandir be Boyle koklu bit partinin Izmir gibi cagdas bit sehirde il baskanidir yaziklar olsun Bu yoneticilere Boyle insanlari tutuyorlar artik insanlara karsi partimizi be Parti yoneticileri savunamaz hale geldik.dus artik izmirin yakasin sn.ali engin insaatlarinda bitti basil olsa.....
    izmir
    20 Ekim 2016 05:00
  • bakalım aziz şimdi hangi adamını il başkanı olarak atıyacak SEÇTİGİ BAŞKANLAR VE MECLİS ÜYELERİ VE MİLLETVEKİLLERİNDEN SONRA bakalım hangi süpriz ile karşılaşacagız.
    ercüment şahin
    20 Ekim 2016 04:59
  • KEFOĞRASİ AGASI GİDİYORMUŞ GİDİŞİ OLA DÖNÜŞÜ OLMAYA KİM GELİYORMUŞ AZİZ AĞANIN İŞARET ETTİGİ KEYFOĞRATLARDAN BİRİ AĞALIK DÜZENİNDEN KURTULMADIKÇA CHP.DEN BİR HALT OLMAZ VATANDAŞA KÜFÜR GÜNAHLA AZİZ AĞANIN ÇİFLİGİ DEGİL İZMİR?
    HİKMET TEKCAN
    20 Ekim 2016 04:59
  • hepiniz hayal görüyorsunuz; çünkü aziz kocaoğlu na kukla olmayacak hiç kimse o koltuğa oturamaz. varnalı da türsen de o koltuğa oturdukları gün azizin kuklası olmaya mahkumdur. kimse kendini kandırmasın..
    kafkaflı
    20 Ekim 2016 04:59
  • Il baskanligina yakisacak tek isim Cihan Tursen bana gore,vizyonu ve kisiligiyle Izmir chpnin adini yukseltecektir.
    Ahmet Kurtulmuş
    20 Ekim 2016 04:59
  • Cihan Türsen örgütün istediği en iyi adaydır. Ali Engin'in başarısız il yönetiminden birinin gelmesi neyi değiştirir ki ? Genel Başkan İzmir başarısız olmuştur deyip başarısız il yönetiminin içinden birini il başkanı ataması kendisiyle çelişmesi ve partinin genel seçimlerde başarısız olacağı anlamına gelmektedir. yani olması gereken adam gibi adam CİHAN TÜRSEN'dir.
    semih sezgin
    20 Ekim 2016 04:59
  • Rabbim Ali Engin'in beceriksizliğinden, bilgisizliğinden ve kinciliğinden bütün CHP örgütünü kurtarsın. CİHAN TÜRSEN güzel insan o koltuğa yakışırsın. Ama Kılıçdaroğlu seni o koltuğa atayacak kadar güzel adam mı ve Aziz'den korkup o koltuğa yine bir aziz kuklası getirir mi bilemiyorum. Tacettin Bayır'ı boyun eğmedi diye yediler. Umarım sana güçleri yetmez.
    mahmut aldemir
    20 Ekim 2016 04:59
  • Izmire bir chp il başkani lazim.aziz kocaoğlunun il başkanı olmayan.
    faik babayiğit
    20 Ekim 2016 04:59
  • cihan Türsen sadece İzmir'in değil 5 il versinler hepsinin Başkanlığı'nı aynı anda yapar. Barış Erel'den olmaz. Yekta Varnalı seçim zamanı sıkıntıya gelemez. Kamil hoca çok değerlidir ama kavga adamı değildir. Seçim zamanı savaşacak bir il Başkanı'mızın olması lazım. O da cihan Türsen'dir.
    Muhterem genç
    20 Ekim 2016 04:59
  • chp izmirde değişim şart. türsen siyasi tecrübesi ve vizyonu ile ahbap çavuşa son verebilecek tek isim. izmiri genel seçimlerde kurtarmak için türsen bizim şansımız..
    deniz
    20 Ekim 2016 04:59
  • İL BAŞKANI CİHAN TÜRSEN OLMALI.
    m coşkun
    20 Ekim 2016 04:59
  • YENİ İL BAŞKANIMIZ CİHAN TÜRSEN OLMALI İZMİR CHP DONANIMLI BİR İL BAŞKANINA İHTİYACI VAR TÜRSEN EN İYİ İSİM.
    VATANDAŞ
    20 Ekim 2016 04:59
  • örgütün istediği başkan çalışkan ve demokratik Davranışlar sergileyen başkandır. O başkan da CİHAN TÜRSEN'dir.
    Mustafa candan
    20 Ekim 2016 04:59
  • Değişimse CİHAN TÜRSEN
    sabri ertem
    20 Ekim 2016 04:59
  • İl baskanlıgı bıttı.. Sıra vekıllıge geldı sanırım. Gercı boylesıne kotu bır secım donemı gecıren ızmırın demırbası ali engını onurlandırmak için yapılan bır çalısmadır.. Hayırlısı olsun..
    Hakan taral
    20 Ekim 2016 04:59
  • bence o koltuğa cihan türsen yakışır.
    öner
    20 Ekim 2016 04:59
  • Bırakın artık şu arkadaşlık ve yandaşlık ilişkilerini o koltuğa Acilen Cihan Türsen in gelmesi gerekir.
    mehmet kutku
    20 Ekim 2016 04:59
  • O koltuğa Bekaroğlu gibi atatürk düşmanı, küreselci, mikro milliyetçi birini getirirler. Cihan Türsen bu ölçülere uymuyor.
    necmiye ertem
    20 Ekim 2016 04:59
  • Kamil Sındır hoca genç dinamik bir ekiple başarıyı getirir
    Dr. Erdal Duman
    20 Ekim 2016 04:59
  • Sn.Yekta Varnalı, dürüst ve temiz kişiliğiyle ve partiye verdiği emekle bu görevi layıkıyla hak eden bir insandır.
    bsdm
    20 Ekim 2016 04:59
  • Bu saydığınız isimler içerisinde.İl başkanı olabilecek bilgi birikim, deneyim ve birleştiricilik Yekta Varnalı da var. Çünkü bu yükü kaldıracak kalite olması gerekiyor birleştirici olması gerekiyor bunuda sağlayacak tek isim yekta varnalı diğer isimleri geçiniz.
    karşıyakalı
    20 Ekim 2016 04:59
  • CHP İZMİR İL BAŞKANI OLMASINI İSTEDİĞİM VE ÇOK SEVDİĞİM KİŞİ İSE YEKTA VARNALIDIR.ÇÜNKÜ YEKTA VARNALI ,ALİ ENGİNDEN DAHA DÜRÜST,DAHA CANA YAKIN.
    kerem tunçer
    20 Ekim 2016 04:59

Yorum Ekle


Diğer Haberler

“Hemşehrilerimizin adaletine güveniyorum”

Menemen Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir mahallede iftar programları düzenledi. 15 Mahallede yaklaşık 70 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen iftarlarda vatandaşla...

Kasapoğlu: Sadık Başkan’ın Marka Şehir vizyonu ile Bergama’ya hizmet edeceğiz

Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer; saha çalışmalarına, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile devam ederken, Bergama’da ...


Agrobay direnişinde ilk kazanım elde edildi

Sendika üyesi olduktan sonra tazminatsız olarak işten çıkarılan işçilerin direnişi, aylar sonra ilk kazanımı getirdi. İşçilerin Ağustos ayı maaşları ve yıllık izinleri de ödendi.

''20 Milyon Vatandaşımız Yardım Almak Zorunda''

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat ekonomik krizin yarattığı yoksulluk ile yardıma muhtaç sayısının her yıl katlandığına dikkat çekerek 2022 yılında sosyal yardım alan hane sayısının 4 mi...


Çakalburnu Lagünü kuşlar için güvenli, vatandaş için konforlu

Temiz ve yüzülebilir Körfez hedefiyle hayata geçirilen önemli yatırımların yanı sıra rutin çalışmalarını da sürdüren İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in öne çıkan doğal güzelliklerinden Çakalb...

Avrupa’nın 7 Şehrine 'Çeşme Evi' Geliyor

Çeşme’yi global turizm pazarında tanıtmak için dümenin başına geçen Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “Başta Sakız ve Midilli adaları olmak üzere Avrupa’nın önde gel...


Kırkpınar’dan Bayraklı’ya müjde: Fiyatları düşüreceğiz!

Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Bilal Kırkpınar, belediyeye ait sosyal tesis ve kafeteryaları ziyaret etti. Kırkpınar, belediyeye ait tesislerin sayısını artıracağını ve bu...

Ahmet Aydın: "Yaptıklarımız ortada, sıra 31 Mart’tan sonra yapacaklarımızda"

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Cumhur İttifakı Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın, Yozgatlılar Derneği’...


Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İzmir Veteriner Hekimleri Odası arasında sahipsiz hayvanların acil müdahale gereksinimine yönelik işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sahips...