Yukarı
17519

CHP Bayraklı Basın Açıklaması

06 Aralık 2012 15:25

Bayraklı Belediyesi'nin pazartesi günü yapılan Aralık ayı olağan meclis toplantısında yaşanan olaylar ile ilgili AKP grubunun dün yaptığı basın toplantısında kamuoyunu yanlış ve yalan bilgilendirmeleri karşı meclis salonunda yaşananları bütün gerçekliğini sizlere hem anlatmak hem de video görüntüleri ile ifade etmek istiyoruz.

Arkadaşlar bizler Bayraklı halkına hizmet için görevli meclis üyeleri sorunları gidermek ve hizmet üretmekle sorumluyuz. Bayraklı Halkının bize verdiği bu ulvi sorumluluk gereği dedikodularla değil hizmetle iş üretmeye, Bayraklıyı daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.

AKP GRUBU YALAN VE İFTİRA POLİTİKALARINA BAŞVURMUŞTUR

AKP grubu Bayraklı'da yaptığımız hizmetlerden duyduğu memnuniyetlerden rahatsız olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Belediye hizmetlerine karşı yapacak eleştiri bulamayan AKP grubu yalan ve iftira politikalarını başvurmuştur.  Dün yaptıkları basın toplantısında yine yalan ve iftiralarına devam etmişlerdir. AKP Genel Merkezini ve AKP İl Başkanlığını göreve davet ediyorum.

Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin kuruluşundan bu yana ülkenin her zaman gurur vesilesi olmuştur. Türk siyasi yaşamında birçok parti açılıp kapanmıştır. Ancak; Cumhuriyet halk partisi her zaman var olmuştur. Bunun en temel nedenlerinden bir tanesi de Başta ulu önder Atatürk’ümüzün kurduğu ve partide her zaman onurlu insanların yöneticilik yapmalarıdır.

Sevgili arkadaşlarımız Bayraklı'da böyle bir neslin mirasını alan bizler dikkatli davranıyor ve bu sorumlulukla siyasi çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Dün AKP Grubunun bahsettiği ilçe yönetimi ile ilgili bahsedilen “belediye'den maaş alıyorlar” sözlerine anlam veremedik. Bu arkadaşlarımız emekleri ile geçinen arkadaşlarımızdır. Belediyede çalışan arkadaşlarımızın siyaset yapma yasağı yoktur. Nasıl AKP'de yöneticilik yapan arkadaşlar ihalelere girerek iş alıyor ve ticaret yapıyorlarsa, CHP Bayraklı İlçe yöneticilerinin Belediyede emekleri ile çalışmaları normaldir. Ve bu arkadaşlarımız tam gün diğer belediye çalışanları gibi işlerini yapmakta akşam mesaiden sonra siyasi faaliyetlerini sürdürmektedir. Bu konuyu konuşmanın bile yanlış olduğunu düşünüyorum. 4500 kişiye iş imkânı yaratan Belediyemiz bu güne kadar iş başvurusunda bulunan hiç kimseye sen hangi partidensin diye sormamıştır.

AK PARTİ ÇALKALANIYOR AMA BİR TEK KELİME ETMEDİK

Sevgili Arkadaşlar Bayraklı'da  hem Basında hem de Bayraklı'da AKP ilçe Başkanlığında bazı yöneticileri ile ilgili iddialar sürekli yazıldı çizildi. Ortaya atılan iddialar ile ilgili bir tek kelime yapmadık. AKP içinde yaşanan tartışmalar ve dedikoduları siyasi nezaketimizden dolayı asla ama asla ne bir yerde konuştuk nede bir açıklama yaptık. Çünkü dedikodu ve yalanlarla siyaset yapmak Cumhuriyet Halk Partisi mensuplarının işi değildir.

MECLİS SÜREKLİ TAHRİK EDİYORLAR

AK Parti grup Başkanı Ali Aslan yaptığı açıklamada, “Başkan, görev ve yetkisini kötüye kullanarak, haklı gerekçesi olmadan meclis üyelerini dışarı attı. Oturum süresi dolmadan başlatıldı. Kapılara güvenlik güçleri yığıldı ve AK Partililer tartaklandı. Görevini bizi içeri almayarak kötüye kullandı." diyerek mecliste çıkan olayların sorumlusu olarak Belediye Başkanımızı suçlamıştır.

Sevgili Arkadaşlar bu olayların tek suçlusu Ali Aslan ve Hüsnü Boztepe'dir. Sayın Boztepe'nin sorduğu bütün sorulara Başkanımız cevap vermiş ve sayın Boztepe'ye “Sokalar da duyduğunuz soruları mecliste soruyorsanız, bende size bir soru sorayım, banada soruyorlar Hüsnü Boztepe 10 yıldır çalışmıyor nasıl geçiniyor" diye soruyorlar. Şimdi bunları burada konuşursak olur mu?" demesi üzerine Boztepe sinirlenerek bağırmaya başlamış ve yapılan bütün uyarılara rağmen belediye Başkanımıza bağırmış ve meclis salonunda huzuru bozmuştur. Başkanımızın yetkisini kullanarak Boztepe’yi dışarı davet etmiş bunun üzerine grup Başkan vekili Ali Aslan buna sinirlenerek Başkanın üzerine yürümüş ve elindeki mikrofonu yere atarak kırmıştır.  Güvenlik görevlileri tarafından tartaklandığını ifade ediyorlar. Asıl görevlerini yapmaya çalışan güvenlik görevlilerine saldıranlar kendileridir.

Ayrıca arkadaşlar AKP grubunun yaptığı açıklamalar dan Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ı istifaya davet eden meclis üyeleri hangi yüz ile bunu söyledikleri anlamakta güçlük çekiyorum.. Belediye Başkanımız Bayraklı halkının oyları ile seçilmiştir. Bayraklı halkının iradesine karşı çıkan ve bunu sorgulayan AKP Grubunun Bayraklı halkına hakaret etmiştir. Eğer istifa etmesi geren biri varsa o da kavga çıkarmak için dedikodu, yalan ve iftiralar üzerine kurdukları siyasi anlayışlarını ortaya koyarak Belediye Başkanımızı ve grubumuz tahrik eden, Bayraklı’da siyaseti ayaklar altına düşüren, seviyesiz siyaset yapan Ali Aslan ve Hüsnü Boztepe’dir.

Basın toplantısında izlettirilen videoda Bayraklı Belediyesi’nin üç buçuk yıldır tahammül sınırlarını zorlayarak dinlediği Hüsnü Boztepe'yi dün yapılan basın toplantısından Grup Başkan Vekili Kenan Çakar'ın Boztepe'nin attığı iftiralara tahammül etmediğini ve bu yalanın bir parçası olmamak için basın toplantısından ayrıldığını göreceğiz...

 

BOZTEPE YALAN VE İFTİRALARINA DEVAM ETMİŞTİR

 

Sevgili Arkadaşlar AKP Meclis üyesi Hüsnü Boztepe basın açıklamasında yine yalan ve iftiralarına devam etmiştir. Sayın Boztepe Belediyespor kulübünde çalışan arkadaşımız ile ilgi "3 MİLYON DOLAR ALARAK KAÇTIĞINI” ifade etmiştir. Bu iftira ve yalanı size en güzel örneğini sizinle paylaşmak istiyoruz. Dilek Aydoğan arkadaşımız aramızda 3 Milyon dolar alarak kaçtığını ifade ettiği arkadaşımız yanımıza çağırıyoruz.

"BAŞBAKAN'A SESLENİYORUM"

Buradan Başbakana, Bakanlara, AKP Milletvekillerine ve AKP İl Başkanına sesleniyorum. 3,5 yıldan beri Bayraklı'da meclisin huzurunu bozan ve Yalan iftira siyaseti yapan Bayraklı halkının muhalefet görevi verdiği ve Bayraklı halkına hizmet etmeleri için görev verdiği AKP'li meclis üyelerinin proje üretmek ve Bayraklı'nın gelişimine destek vermek yerine yalan ve iftiralar ile kamuoyunu ve meclisimizi boş yere meşgul eden AKP GRUP Başkan Vekili Ali Aslan ve meclis üyesi Hüsnü Boztepe'ye ne zaman sus diyecekler.

ASKER MAAŞLARI

Grup Başkanı vekili Ali Aslan'ın dün basın toplantısında yaptığı bir diğer açıklama'da " Asker aylıkları ile ilgili iddialar için" Bayraklı Belediye Başkanımıza teşekkür etmesi gerekiyor. Çünkü asker maaşlarının dağıtımında usulsüzlüğü bizzat Başkan Karabağ tespit emiş. Bu memurlar ile ilgili kendisi bizzat savcılığa suç duyurusunda bulunarak görevini yapmıştır. Ayrıca buradan Belediyemizin hiç bir maddi kaybı olmamış ve para yeniden belediyenin kasasına gitmiştir. Sanıyorum Belediye Başkanı bu konuda sorumlular hakkında yargıya suç duyurunda bulunarak suç işlemiş olmalı ki AKP Grubu bu konuda rahatsızlık duyarak bu konuyu gündeme getirmiştir.

MECLİS ÜYELERİ AKRABALARI

AKP grubu Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ın " belediyeyi çiftliğe" çevirdiklerini ifade etmişler. 2009 yerel seçimlerinden sonra belediyemiz yaklaşık 4500 kişiye iş imkânı sağlayarak Bayraklı halkının umudu olmuştur. Bunların 1300'ü Belediyede çalışmaktadır. Birçok insanın damadı, kızını, oğlunu işe aldı. Bunların içinde Hüsnü Boztepe’nin yeğeni işe girmiş ve Bayraklı Belediyesi’nde çalışmaktadır. Ayrıca bir diğer Belediye meclis üyesi Kemal Büyükkesim’in de oğlu Bayraklı Belediyesi’nde iş başı yapmış ancak işi beğenmediği için işten kendi rızasıyla ayrılmıştır.

“BAYRAKLI’YA HİÇBİR ŞEY YAPMADILAR”

Sevgili arkadaşlar  Bayraklı Belediye Başkanımızı Çıkıp beni istifaya davet edenler dedikodu ve yalanı bir kenara bırakıp  Bayraklı ’ya ne hizmet yaptıklarını anlatsınlar”  Bu arkadaşlar Bayraklı’ya hizmet etmek istiyorlarsa hükümet yetkililerine Kaymakamlık binası, Hastane,  Nüfus müdürlüğü, müftülük binası, Emniyet Binası yatırsınlar. Bu resmi kurumların hizmet binalarını Bayraklı Belediyesi tarafında verildi. . AKP grubu kalkıp burada yalan ve iftira ile siyaset yapmaktan vaz geçsinler. AKP grubunun açıklamalarından AKP’nin Bayraklı üzerinde umutlarının tükendiği ve bununla birlikte panik halinde olduklarını görüyoruz. Bayraklı’da Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarının uzun yıllar devam edecek.

 

 

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kardeş ülke Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Türk firmalar ile Azerbaycanlı firmalar, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticaretin artması için İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamı...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu Foça Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.


EÜ Öğrenci Dekanlığı  gençlerle el ele

Ege Üniversitesinin öğrenci odaklılık misyonu doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde kurulan Öğrenci Dekanlığı, hem öğrencilerin sorunlarına çözüm üretiyor hem de yöne...

Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mu...


Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi’nin kurduğu Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu ve Bornova Belediyesi  işbirliğiyle gerçekleştirilecek Atatürk Oratoryosu, 28 Nisan Pazartesi gü...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.


Efes Selçuk tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak

Efes Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliği ile “Anadolu Çevre Tarihi Söyleşileri” tarafından düzenlenen Osmanlı Anadolusu’nda Krizl...

Chp İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Vaad Kopya; Sonuç Fiyasko

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, vergisiz telefon düzenlemesi ile telefon alan çok sayıda öğrenciye para iadesinin yapılmadığını açıkladı. Kılıç, “CHP’nin vaatlerini kopyalayıp y...


İzmir AKS Ambulans Servisi ekibi Konya’da hayat kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hastayı Niğde’ye naklettikten sonra Konya yakınlarında trafik kazası ihbarı aldı. Sağlık personel...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR