Yukarı
10592

Kocaoğlu’nun Son Çıkışı

23 Aralık 2011 03:43

İzmir Büyükşehir Belediyesine yapılan ikinci operasyonun ardından bugüne kadar yapmadığı bir çıkışı en öfkeli biçimde yapan Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun bu çıkışını nasıl buluyorsunuz?

Geçtiğimiz Mayıs ayında birinci operasyonu yaşayan, ardından geçtiğimiz günler ikinci operasyonla karşı karşıya kalan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bugüne kadar yapmadığı çıkışı yaptı ve sorumlulara öfke kustu.

Başkan Kocaoğlu’nun o çıkışının görüntülerini veriyor ve bu durumu nasıl değerlendirdiğinizi siz okuyucuların yorumuna açıyoruz.

Aziz Kocaoğlu’nun bu çıkışını nasıl yorumluyorsunuz?

İşte O görüntüler…



Yorumlar

  • karman çorman bir konuşma ve devamınıda getiremedi.bır dıyor benı alın.bugun SENDIKACILARLA ILGIMIZ YOK ONLAR AYRI DIYOR. valla soz bulamıyorum.DİSK E SORUN LUTFEN AZİZ BEYIN BUGUN RÖPORTAJINDA..... SENDIKACILARLA ILGIMIZ YOK.... AÇIKLAMASINI.
    emektar
    20 Ekim 2016 01:47
  • sonunda bu da oldu ya. SENDIKACILAR DA ALDI NASIBINI AZIZ BEYDEN.olay budur.
    emektar
    20 Ekim 2016 01:47
  • yapılan baskılarda hedef izmir olsada asıl hedef; cumhuriyetin son kalesini teslim alıp , 2023 yılında ılımılı islamı resmi devlet politakasına kazandırma amacıdır.
    selami yıldırım
    20 Ekim 2016 01:47
  • Hükümetin CIA vari uygulama ve yandaşlık politikası aklı başında hemen herkes gibi Aziz beyi de canından bezdirmişken, diğer yanda da pek çok hizmeti gerçekleştirme sorumluluğu karşısında kendisinin ve bürokratlarının yine de çok iyi dayandığını ve başarılı olduğunu kabul ediyor ve eleştirilerinize/eleştirilere İNSAF diyorum.
    Insaf
    20 Ekim 2016 01:47
  • iptal edilen otopark ihalesinde 4.5 trilyon lira izmirden çalınan para var. dürüstlük bu mu. 23 nisanda çocuklara harcandı diye yalan belgeler var. 40 ton mandalina alınmış gibi gösteriliyor ama sadece poarasını yiyoorlar.
    izmirli
    20 Ekim 2016 01:47
  • Laf gümüşse sükut altındır diyerek sadece işine gününe bakan bir başkan bizim başkanımız süslü konuşmalarla allem kullem çeviren bir başkanımız olacağına varsın dürüst adam gibi çalışıp az konuşan bir başkanımız olsun belediyenin sitesine girin yada hatta direk belediyeye gidip paralarımızın nereye nasıl harcandığını araştırın sonra konuşun ben biliyorum bir kuruşumuz boşa gitmiyor hükümetin bütün çelmelerine karşı izmir için çalışan bir başkan ve o kadar içten konuşuyor ki izlerken ağladım yapılanlar bir tek ona değil oy vermediğimiz için hepimize yapılmıştır ama ne yaparsa yapsınlar üvey evlat muamelesi yapmaya devam etsinler izmir i alamayacaklar bende artık adalet istiyorum sabret başkanım izmir halkı yanında senin arkanda seni yıldırmalarına izin verme expo için ne kadar uğraştığını biz biliyoruz varsın onlar uğraşıyor gibi görünsünler hiç kimse aptal değil herkez yapılanı da yapılmayanı da biliyor
    nadide
    20 Ekim 2016 01:47
  • Bunlar yıldırma politikaları ama burası İzmir Başkan çok içten konuştu bu kadar uğraşıyorlar Başkanı niye içeri alamıyorlar çünkü hiç bir açığını bulamıyorlar İzmir kadar Ankara İstanbul uda inceleseler ya sadece lafta inceleniyor onlar Herkezi sadece Allah a havale ediyoruz Gavur memleketi dediler en ufak yardım yapmıyorlar buna rağmen çalışanıda yıldırmaya çalışıyorlar pes artık çok çirkin bir politika bu artık yeter
    Ayarsun
    20 Ekim 2016 01:47
  • çok güzel buldum az bile konuştu yeter artık adamı bırakında hizmet versin İzmir de Türkiye nin bir şehri hatırlatırım bazılarına
    sertaç
    20 Ekim 2016 01:47
  • çok yerinde ve uygun buldum neden akp\'li hiç bir belediyeye böyle baskın düzenlemiyorlar, bir de onu açıklasınlar...
    Ali Çetin
    20 Ekim 2016 01:47
  • Aziz başkan sonuna kadar haklı bir konuşma yaptı.Her zamanda destekçisi olacağımızı herkes bilmelidir.Türkiyede taşeronlaşmayı bitiren,kamuya ait yerleri özelleştirmeden kamuya kazandıran,Türkiyede kendi kaynakları ile en çok borç ödeyen belediye başkanı Aziz Başkandır.Çok konuşanlara geren dersi sandıkta vereceğiz....
    Emrahkaya
    20 Ekim 2016 01:47
  • AVUKAT HANIM TEK PARAGRAF YAZMIŞSINIZ AMA ,4 SATIR YAZININ İKİ SATIRI BİRBİRİ İLE ÇELİŞMİYORMU?AZİZ BAŞKAN HATALI İSE SADECE İZSU GENEL MÜDÜRÜNÜ ATAMAKLAMI HATA YAPMADI. BIRAKIN ALLAHAŞKINA BİR KURUM ÇALIŞANI OLARAK DİYORUMKİ!GÖRÜNEN AYSBERG KILAVUZ İSTEMEZ BİLMEM ANLATABİLDİMMİ.BİZ BU KURUMDA DİSİPLİNLİ VE ÖZVERİLİ ÇALIŞAN GENEL MÜDÜRLERİDE GÖRDÜK!! İNŞALLAH YİNE GÖRECEGİZ.
    LOWE
    20 Ekim 2016 01:47
  • ben akp li olarak kendimden utandım aziz kocaoğluna eğer bu muamele yapılıyorsa bu doğru değildir haksızlığı hiç sevmem eğer ki haksızlığı görüp susuyorsan o haksızlığa ortak olmuşşun demektir.
    cevdet
    20 Ekim 2016 01:47
  • Sinan Kara beğenmese de ben çok yerinde ve tutarlı buldum bu konuşmalarız. Aziz Başkanımızı kutluyoruz
    Okur
    20 Ekim 2016 01:47
  • SAYIN BAŞKAN ACABA NE OLDU DA KAPI ZİLİNİN ÇALINMASI SIRASI KİMLERE GELDİ DE BİRDEN BİRE KÜKRER GİBİ BİR HALE GELDİNİZ. BENCE SAMİMİ DEĞİLSİNİZ, HER İŞİNİZ HER HALİNİZ GÖSTERMELİK.
    GÜNAYDIN SAYIN BAŞKAN
    20 Ekim 2016 01:47
  • Ben olumsuz buldum
    Can Ali
    20 Ekim 2016 01:47
  • Az önce CNN Türk te 5 N 1 K programının konuğu Aziz Kocaoğlu oldu. İzleyicilerin Kocaoğlu\'nun anlattığı olaylar anlamadıkları sonucu çıktı. Yani Kocaoğlu ne anlattı neler söyledi, hem izleyici hem de Cüneyt Özdemir anlamadı. İşte Büyük Başkan :)))
    Bu Nasıl Başkan
    20 Ekim 2016 01:47
  • sn kocaoğlu biliyorki büyükşehirde rüşvetten geçilmiyor ama kendiside buna engel olamiyor bu yüzdende çıldırmış durumda olduğunu açığa vurmuştur bu çıkışıyla ne yazıkki çünkü chp dedinmi akla rüşvet kadın içki kumar ve ahlaksızlık gelir kocaoğluda bunu aşamiyor ne yazıkki sn kocaoğluna sormak lazım basmahanedeki opet petrol istasyonununa nasıl ruhsat vermiştir ve nasıl plan değişikliği yapmıştır yani ne kadar para almıştır onuda cumhuriyet savcıları ve emniyeti mahkemeler bir araştırsın lütfen bakın o zaman kocaoğlu ne kadar dürüstmüş görürürsünüz malesef işte kocaoğlu bundan dolayı çıldırmış amakuyrğu kaptırdı birkere
    cengiz
    20 Ekim 2016 01:47
  • AZİZ BAŞKAN BU KONUŞMAYI YAPMAKTA ÇOK GEÇ KALDIN.ŞİMDİYE KADAR SİYASİ DAVRANMADAN AKP SİYASETÇİLERİNE ŞİRİN GÖRÜNDÜN AMA NE OLDUĞUNU YENİ Mİ ANLADIN..BİRDE YANINA ALDIĞIN KURMAYLARINDA BAŞKA YANLIŞ..
    hakan
    20 Ekim 2016 01:47
  • AZİZ başkan SANA OY VEREN SENİ ORAYA TAŞIYAN BELEDİYE VE BAĞLI KURUMLARDA ÇALIŞAN DEMOKRAT AYDIN ÇALIŞANLAR OLARAK SENDEN BEKLEDİĞİMİZ : ÖNCELİKLE İŞ İŞTEN GEÇMEDEN BAŞTA BİR KOLTUĞUNA İKİŞER KARPUZ VERDİĞİN ŞİMDİ HEPSİ DAİRE BAŞKANLIĞI KADROSUNU ALMIŞ OLAN SAĞ ORİJİNLİ ESKİ PAPATYALAR ,ESKİ PRENSLER İÇİN GEREĞİNİ YAPMALISIN,MALUM ÖNÜMÜZ SEÇİM BİZDE İNSANIZ MALUM AYNI HATA İKİ KERE YAPILMAZ..
    gerçek bakış
    20 Ekim 2016 01:47
  • BU EKİPLE OLMUYOR BAŞKAN ÖZELLİKLE BÜYÜKŞEHİRİN İKİ LOKOMOTİF İŞTİRAKİNDE ACİLEN KÖKLÜ DEĞİŞİM
    .éééé ZZZZZ
    20 Ekim 2016 01:47
  • bugün 5n1k yı izledim. Aziz Başkan hiç bir soruya doğru düzgün cevap veremedi. bu konuları dıştan izliyorum bugünkü konuşmayı izleyince ortada pis kokuların olduğunu hissettim. Otopark konusunda 3.5 trilyonu açıklayamadı. İhale yi engelleyenlerin önce belediye çalışanı dedi. sonra yok değil dedi işçi neden ihaleyi kendi kendine engellesin. ayrıca ESHOT için açıklama yapamadı sadece danıştay dedi. yani usulsüzlük var mı yok mu . bi şey diyemedi
    objektif
    20 Ekim 2016 01:47
  • Aziz başkan kendi dediğini bile anlamıyor, konuya giriyor kelalaka hiç ilgisi olmayan bir yerden çıkıyor, millet te spikerde bu adam ne diyor ne anlatıyor diye aval aval bakıyor.
    Aziz Başkan kendi dediğini bile anlamıyor.
    20 Ekim 2016 01:47
  • 2005 ten bu yana yapılan kanun değişikliklerine Belediye bürokrasisinin kendini hazırlaması gerekirdi. Bu çalışanların bir kısmı hiç devlet te kamu görevi yapmamış kişilerdi. Başkan yanlış kişileri, liyakat olarak haketmemiş kişileri atayarak büyük hata yapmıştır. DSİ den gelen, kamu kurumundaki çalışmayı bilen İzSu Genel Müdürü bu olayların dışında kalmayı bilmiştir.
    avukat rasime gerçek
    20 Ekim 2016 01:47
  • Biriktirip taşmaktansa,her yaptıkları terbiyesizlikte dünyayı ayağa kaldırıp rezil edilmeliler. Çünkü arsızlık,yüzsüzlük derecesine vardırdılar.Bizler başkanı bu derece sıkıntıya soktuklarının bilmiyorduk,meğer adamı kendini asmayı ağzına alacak dereceye vardırmışlar. Biriktirmeyelim,\"demir tavında dövülür\"derler. sıcağı sıcağına çok sesli dışa vurulup insanlara duyurulmalı. uyuyanlar uyandırılmalı,sessiz kalınmamalı.
    menekse
    20 Ekim 2016 01:47
  • sayın aziz kocaoğlunun ,yorumlarını çok güzel buldum yeter artık sustuğu insanı bu hükümet işte böyle çileden çıkarıyor bu kadar baskı hiçbir yerde yok izmiri ist,yorlar ama alamıyacaklar .
    nuray özdoğan
    20 Ekim 2016 01:47
  • YILLARDIR PİNPON TOPU GİBİ OYNANMIŞTA YENİ Mİ AKLINA GELMİŞ. ŞİMDİYE KADAR NEDEN AÇIKLAMADI .BİRİLERİNİN PEŞİNDE HİZMET İÇİN KOŞTURMUŞ TA KAVGA ETMEZ MİŞTE ÖNEMLİ OLAN HİZMETMİŞ TE FALAN FİLAN
    hüs
    20 Ekim 2016 01:47
  • Sayın Başkanımızın konuşmasını geç kalmış olsada olumlu bir konuşma olarak gmrüyorum. Desteğimiz yine kendisiyledir...
    İZMİRLİ
    20 Ekim 2016 01:47
  • GEÇ KALINMIŞ BİR KONUŞMA.AMA YİNE DE MUHTEŞEMDİ.ARTIK HİÇBİRŞEY SAKLANMASIN,KİMLER İZMİR\'E TAŞ KOYUYOR,KİMLER İZMİR\'E ZARAR VERİYOR VATANDAŞ BİLSİN.AZİZ BAŞKAN ARTIK SUSMAYACAK VE SUSTURULAMAYACAK..SENİNLEYİZ BAŞKANIM.
    sinan
    20 Ekim 2016 01:47

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Urla Belediye Meclisi'nden 2023 faaliyet raporuna şerhli onay

Urla Belediyesi nisan ayı meclis toplantısının üçüncü birleşiminde görüşülen faaliyet raporunun bazı bölümlerine denetim ve inceleme yolu açık olmak üzere şerh konularak oylandı ve oy çok...

Kaymakam Sarı’dan Başkan Türkmen’e tebrik ziyareti

Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, İlçedeki çeşitli kamu kurumu müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'e makamında hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi.


Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju Çelik Kuzey Ege Bölgesindeki gazetecilerle buluştu

Bergama Belediye Başkanı Dr. Tanju ÇELİK, bölgedeki tüm yerel gazeteci, radyo ve sosyal medya hesaplarının yöneticileriyle buluştu ve Bergama’nın geleceğine dair değerlendirmeler yapıldı....

Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde büyük dönüşüm başlayacak

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Çamdibi Kapalı Pazar Yeri’nde incelemeler yaptı. Sabahın ilk ışıklarıyla, henüz pazarcı esnafı tezgahını yerleştirirken binaya gelen Başkan Eşki, hem e...


Mali Hizmet Kalitesinde Yükseliş: Filiz Başkan Mali Tabloyu Açıkladı

Efes Selçuk Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci birleşiminde görüşülen 2023 yılı faaliyet raporunun sunumunu yapan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, yükselen enflasyon ve artan...

Vatandaş istedi, Başkan Önal talimat verdi

Havaların ısınmasıyla oluşabilecek sinek, böcek ve haşerat sorununa karşı harekete geçen Bayraklı Belediyesi, anında çözümle vatandaşın takdirini topladı. Bu kapsamda Soğukkuyu Mahallesi’...


Narlıdere'de temizlik seferberliği sürüyor

Narlıdere Belediyesi’nin kent genelinde başlattığı temizlik seferberliği sürüyor. Belediye ekiplerince ilçenin 11 mahallesinde sürdürülen çalışmalar kapsamında, her gün iki mahallede gene...

Toplu ulaşıma Maraton İzmir ayarı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, 21 Nisan Pazar günü koşulacak Maraton İzmir nedeniyle bazı ESHOT ve İZTAŞIT hatlarında geçici güzergâh değişiklikleri yapacak. İZDENİZ’e...


İzmir’de FETÖ'ye operasyonda 12 gözaltı

İzmir merkez ve 3 ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) gizli haberleşme uygulaması ‘ByLock’u kullandığı tespit edilen ve Bank Asya’da şüpheli işlem bilgileri bulunan 12 kişi göza...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak tatile çıktı. Bir mekanda çekildiği kareleri sosyal medyadan paylaşan Aslı Enver, pozuna "Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin" not...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Doğada vakit geçirmek cilde olumlu etki ediyor

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı."Environmental International" isimli dergide yayımlanan makalede, araştırmacılar, ABD ve Avrupa'da kaleme alınan 20 çalışmayı inceleyerek doğa ile insan sağlığı arasındaki yakın bağı ele aldı.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR