Yukarı
210853

"Bu kez İzmir'den o ışığı alıyoruz"

25 Mayıs 2018 14:34

AK Parti Bayraklı İlçe Başkanlığının düzenlediği ve miting havasından geçen sahur programına binlerce kişi katılırken, burada vatandaşlara hitap eden İl Başkanı Aydın Şengül ve Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti'nin İzmir'de bu seçimden birinci parti olarak çıkacağını söylediler. 

AK Partinin seçim çalışmaları iftar ve sahur programları ile devam ederken Bayraklı'da gece saat 02.30 sıralarında düzenlenen sahur programına binlerce kişi katıldı. Miting havasında geçen sahur programına Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve İl Başkanı Aydın Şengül'ün yanı sıra çok sayıda İzmir milletvekili adayı da katıldı.

AK Parti İzmir milletvekili adaylarından Ahmet Numan Arıcı, Saliha Bozkurt, Gerçek Tekin, Melek Eroğlu, Yaşar Kırkpınar, Necip Nasır, Fehmi Alpay Özalan, Emre Cemil Ayvalı, Adil Yüksel, Halil Cüneyt Açıl programa katılarak Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İl Başkanı Aydın Şengül, Gençlik Kolları İl Başkanı Eyüp Kadir İnan ve Bayraklı İlçe Başkanı Özgür Hızal ile birlikte sahura katılan vatandaşları selamlardılar.

REİSİ KİMSEYE YEDİRMEYİZ!

Programda halka hitap eden AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, 2002 yılından beri aktif olarak AK Parti teşkilatları içinde olduğunu belirterek, bu denli bir coşkuya ilk kez tanık olduğunu söyledi. İl Başkanı Şengül, "Bu seçimlerde sahaya indiğimizde tüm teşkilat mensuplarımızda inanılmaz bir motivasyon var. Bunu neye bağlıyoruz, aslında biz İzmir'den Türkiye'den herkese şu mesajı veriyoruz; biz Reisimizi kimseye yedirmeyiz. Burada Reis için canını verecek, her şeyini verecek benim o mazlum, o küçümsediğiniz, yok saydığınız, yüreğini ortaya koymuş vatandaşlarım, teşkilat mensuplarım var. Onlar, oynanan oyunları çok net şekilde görüyor, çok güzel analizini yapıyorlar. Herkes seferberlik ilan etmiş durumdadır. Ben teşkilat mensuplarımızdan şunu rica ediyorum; önümüzde 30 gün var. Günde 5 saatten fazla uyumayacağız. Günde 5 saatten fazla uyursanız; biliniz ki geçmişte uzun süre uyuyan ve halan uyanmayan bu coğrafyadaki o devletler gibi oluruz ve onlardan bir farkımız kalmaz. Biz uyumayacağız ki, bizim uyumayan o düşmanlarımıza karşı Reisimize sahip çıkacağız. Hani onu başkan seçtirmemek için çabalayanlar var ya, geçmişte 'seni başkan yaptırmayacağız' diyenler var ya; 24 Haziran'da Reis'i başkan yaptırarak onlara çok güzel bir cevap vereceğiz" şeklinde konuştu.

"İZMİR'DE BUGÜNE KADARKİ EN YÜKSEK OYU ALACAĞIZ"

Teşkilat mensuplarından bir ricası olan Başkan Şengül, "'Ben AK Partiliyim, canla başla koşturuyorum, oyumu veriyorum' demekle göreviniz bitmiyor. Ulaşabileceğiniz kadar insana ulaşacaksınız ve İzmir'den Türkiye'ye bir mesaj vereceğiz. İzmir'de bugüne kadar almış olduğumuz en yüksek oyu alacağız. Ben bunu tüm teşkilat mensuplarımda görüyorum" dedi.

"ALLAH MUHAFAZA! 50 YILLIK BİRİKİMLER HEBA OLUR"

24 Haziran seçimlerinin önemine de vurgu yapan İl Başkanı Şengül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz AK Parti iktidarının 16 yılda yaptıklarının, değiştirdiklerinin sürmesi için elimizden geleni yapacağız. Şunu asla unutmayın; 16 yılda inanılmaz şeyler yaptık. Allah korusun, eğer bir kazaya uğrar ve AK Parti iktidardan giderse; bu 16 yıllık kazanımları bırakın, 50 yıllık kazanımlar bir-iki yılda heba olur ve yağmalanır. O yüzden sadece basit bir seçim olarak bu olaya bakmayın. Bu coğrafyada gözünü kulağını bize dikmiş bir sürü mazlumlar var. Biz sadece kendimiz için siyaset yapmayacağız. Bizim gibi inanan Müslüman coğrafyasında ezilmişlerin, hakkı yenilmişlerin hakkını savunmak için tüm dünyaya karşı dik duran, 'dünya beşten büyüktür' diyen bir liderimiz var. O gücünü bizden alıyor. Biz de onu sonuna kadar yüreğimizi ortaya koyarak savunacağız ve Allah'ın izniyle 24 Haziran'a kadar en güzel cevabı vereceğiz.

"LİSTELERİMİZDE İZMİR VAR"

Listelerimiz açıklandı. Adaylarımızı belirlerken, öyle kişiye göre aday belirlemedik. Birçok kritere göre belirledik. Bizim tüm teşkilat mensuplarımızın görüşleri alındı, tüm İzmir'in analizi yapıldı. Her kesime, her kitleye hitap edecek adaylarımız var. Genç kardeşlerimiz var, kadın kardeşlerimiz var, ilçe başkanlarımız var, tüm ilimizde bulunan demografik yapıya uygun adaylarımız var. Hepsini bağrımıza basıyoruz."

"İZMİR'İN BİRİLERİNİN KALESİ OLMADIĞINI GÖSTERECEĞİZ"

Teşkilat mensuplarından bu süreçte birlik içinde hareket etmelerini isteyen Başkan Şengül, "Bundan sonra herkes birbirinin olumlu yönünü ön plana çıkaracak, herkes birbirinin arkasını kollayacak, bir ve beraber olacağız, aile olacağız, sıkı sıkı tutunacağız. Milletvekili adaylarımızla teşkilatlarımızla, mahalle temsilcilerimizle, ilçe başkanlarımızla, kadın ve gençlik kollarımızla tek olacağız, bir olacağız, iri olacağız. Allah'ın izniyle 24 Haziran'da İzmir'in hiç de öyle başkalarının dediği gibi birilerinin kalesi olmadığını hep beraber göstereceğiz" dedi.

"İZMİR'DEN O MESAJI ALIYORUZ"

İl Başkanı Şengül'ün ardından halka hitap eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da aynı vurguyu yaparak, bu kez İzmir'den çok farklı bir mesaj aldıklarını söyledi. Sahura katılan binlerce kişiye hitap eden Dağ, "Aslında bugün çok güzel bir şeyin mesajını veriyorsunuz. Biraz önce İl Başkanımız bahsetti; 24 Haziran seçimlerinde İzmir'de çok farklı bir sesin çıkacağının mesajını, çok açık bir şekilde, işte gecenin bu saatinde bu kalabalıkla vermiş oluyorsunuz. Hepinizi tebrik ediyorum" dedi.

Kendisinin 4. seçim kampanyası olduğunu hatırlatan Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "2011'de ilk milletvekili adayı olduğumda ilk çalışmamızı Karabağlar'da bir seçim bürosu açılışı ile yaptık. 7 Haziran biraz zor olmuştu, 1 Kasım'da da yine heyecanlı bir süreç yaşamıştık. Açıkçası bugün havaalanına indiğimden şuraya gelene kadar bu önümüzdeki seçimlerin çok farklı olacağını, İzmir'den çok büyük bir sesin çıkacağını, çok net bir şekilde görmüş oldum. İnşallah Ramazan'ı Şerifin bereketiyle birlikte önümüzdeki bir aylık süre zarfında bir saniyemizi dahi boşa harcamadan, İzmirli hemşerilerimizle bugüne kadar nasıl hemhal olmuşsak, bundan sonraki süre zarfında aynı şekilde hemhal olup, 24 Haziran akşamı hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde hem de meclis seçiminde ipi göğüsleyen; bundan önceki 12 seçimde olduğu gibi yine AK Parti olacak. Bir şeyi daha iddialı bir şekilde söylüyorum; Ak Parti İzmir'de birinci parti olacaktır. Bunun mesajını açık şekilde burada ortaya koyuyorsunuz" diye konuştu.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kaymakam Sarı’dan Başkan Türkmen’e tebrik ziyareti

Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, İlçedeki çeşitli kamu kurumu müdürleri ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Türkmen'e makamında hayırlı olsun ziyaret gerçekleştirdi.

Demir, A takımı ile bir ayaya geldi

Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, geçtiğimiz gün belediyedeki birim ve müdürlüklerde değişikliğe gitmişti. Yoğun tempo ile çalışmalarını sürdüren Başkan Demir, bugün öğle yemeğinde ba...


AK Partili Bursalı, Erdoğan'dan özür diledi: Çok üzgünüm!

Monoca’da lüks yat kulübünde istakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AK Parti’de hedef tahtasına konan İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Meclis’e geldi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gör...

Foça'da Muhtarlar, Kaymakam Türköz ile ilk toplantısını yaptı

Foça Kaymakamı Mehmet Türköz başkanlığında toplanan,ilçe mahallelerinin  muhtarları ile ilk toplantı KYBLE Toplantı salonunda gerçekleşti.


Başkan Tugay Mine Piriştina’nın cenaze törenine katıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin efsane belediye başkanı olarak bilinen merhum Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina’nın cenaze törenine...

Tugay: “Bölgesel kalkınmaya önem vereceğiz”

Türkiye’nin en büyüğü Marble İzmir 29’uncu kez açıldıSektöründe dünyanın en büyük üç fuarından biri, Türkiye'nin ise en büyük fuarı Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fua...


İzmir’in tramvay hatları için araç alım ihalesi yapıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvay hattının yanı sıra Konak ve Karşıyaka tramvay hatlarında da kullanılmak üzere elektrikli tramvay aracı alımı için ihale düzenledi. 26 araçlık ih...

Başkan Kınay Karabağlar’daki muhtarlarla buluştu: Önceliğimiz sosyal belediyecilik

Başkan yardımcıları Burcu Ugantaş ve Elvin Sönmez Güler ile birlikte Karabağlar Belediye Meclisi Mahalle Komisyonu üyeleri Fırat Eroğlu, Osman Sarı, Ayhan Uzunay, Selami İyier, İnan Karak...


İzmir Büyükşehir'de revizyon: O isim görevden alındı

Şahin'in yerine Karşıyaka Belediyesi'nden başkan yardımcısı olarak görev yapan şehir plancısı Zeki Yıldırım getirildi.

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

'60 günde 20 kilo verdi' dendi, ünlü oyuncu isyan etti

Oyuncu Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi. Mola hakkında çıkan habere tepki gösterdi. Ezgi Mola işletmeci Mustafa Aksallı ile 8 Mayıs 2023'te sade bir törenle dünyaevine ...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Doğada vakit geçirmek cilde olumlu etki ediyor

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı."Environmental International" isimli dergide yayımlanan makalede, araştırmacılar, ABD ve Avrupa'da kaleme alınan 20 çalışmayı inceleyerek doğa ile insan sağlığı arasındaki yakın bağı ele aldı.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR