Yukarı
212838

CHP Konak bayramlaşmayı halka taşıdı

14 Haziran 2018 14:30

CHP Konak İlçe Başkanlığı, Kemeraltı ve Çankaya esnafına bayramlaşmaya çıktı. Bayramlaşmaya katılan Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, İzmir Milletvekili adayları Tacettin Bayır, Nilay Kökkılınç, Ezgi Deniz Urunga, Zekiye Seda Sönmez, Konak İlçe Kadın Kolları, Gençlik Örgütü, Lise Komisyonu ile birlikte esnafa karanfil dağıtarak bayram tebriğinde bulundu.

CHP yöneticileri ve milletvekilli adaylarının esnafla bayramlaşması yüzlerde tebessüm oluşturdu. İlçe Başkanı Gruşçu ve Milletvekili adayları Kemeraltı girişinden, Havra Sokağı’nın çıkışına kadar esnafla tek tek el sıkışarak bayramlaşmayı tamamladı.

Salonlar Değil Sokak ve Alanlar

Başkan Gruşçu: “  CHP Konak İlçe örgütü olarak hem halkımızla hem esnafımızla bayramlaştık. Salonlarda kendi içimizde olan bayramlaşma geleneğini artık sokaklara ve alanlara taşımamız ve  halkımızla buluşmamız gerek. Bu nedenle, bundan sonra bayramlaşmalarımızı tüm halkımızla yaparak, bu sevinci birlikte yaşayacağız.” diyerek bayramlaşma için neden Kemeraltı’nı seçtiğini belirtti.

Gruşçu’nun Ramazan Bayramı’na ilişkin mesajı ise şöyle oldu:” Toplumsal barışın ve huzur ortamının yeniden tesis edildiği, ekonomik dar boğazdan çıkarak toplumun yüzünün güldüğü mutlu aileler ve mutlu bireylerin ülkesi Türkiye’yi yeniden yaratmak için  çok çalışacağız. Sağlıkta ve eğitimde herkes için adaletli ve eşit koşullar için çok çalışacağız. Adaleti bu coğrafyaya yeniden getireceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin ve yurttaşlarımızın bayramını en kalbi duygularımla kutlarım. Bir sonraki bayramı huzur ve mutlulukla yaşamak dileğiyle ” sözleriyle bayrama dair umutlarını dile getirdi.

Kemeraltı esnaf ziyareti anons ve müzik eşliğinde gerçekleşirken, esnafın atılan sloganlara eşlik ettiği görüldü.  Yer yer coşkulu anlar, civardaki insanların alkışlarıyla desteklendi.

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Nilay Kökkılınç: “ Sevgili İzmirli hemşehrilerimiz ve Kemeraltı esnafımızın Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne verecekleri desteklerle bu dönem iktidar olmamızı sağlamalarını ve bizim de halkımızın sorunlarına çözüm getirmemizi diliyorum.” diyerek halktan beklentisini ifade etti.

Kemeraltı esnafı tebriği sonrası Havra Sokağı’ndan CHP Konak İlçe Başkanlığı’na kadar yürüyen grup yer yer sloganlar atarak Çankaya esnafıyla bayramlaşmaya devam etti.

Sempatik tavırları ve güler yüzüyle tanınan İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ezgi Deniz Urunga İzmirlilere : “ Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, 24 Haziran’ın bayram tadında sonuçlanmasını diliyorum. Aydınlık huzur dolu günler ince ince gelecek, karanlık zihniyetin hükümdarlığına son verilecek.” Sözleriyle bayram tebriği yaptı.

İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Zekiye Seda Sönmez: “Bizim bayramlarımız çocukların borçlu doğmadığı bir ülkede , bizim Bayram'larımız hak, hukuk, adaletin gerçekten işletildiği bir ülkede bizim Bayram'larımız halkın huzurla uyandığı bir Türkiye'de , bizim Bayram'larımız CHP iktidarında ve Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığında olacak. Tüm Konaklı hemşehrilerimiz sevgi ve saygı ile selamlıyor 24 Haziran'da 2. Bayram'ımızı kutlamaya davet ediyorum.” İfadeleriyle 24 Haziran’da CHP iktidarının bayram sevinci yaşatacağını vurguladı.

Grup esnaf ve halk bayramlaşmasını, CHP Konak İlçe Başkanlığı önünde halay çekerek sonlandırdı.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kardeş ülke Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Türk firmalar ile Azerbaycanlı firmalar, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticaretin artması için İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamı...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu Foça Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.


EÜ Öğrenci Dekanlığı  gençlerle el ele

Ege Üniversitesinin öğrenci odaklılık misyonu doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde kurulan Öğrenci Dekanlığı, hem öğrencilerin sorunlarına çözüm üretiyor hem de yöne...

Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mu...


Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi’nin kurduğu Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu ve Bornova Belediyesi  işbirliğiyle gerçekleştirilecek Atatürk Oratoryosu, 28 Nisan Pazartesi gü...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.


Efes Selçuk tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak

Efes Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliği ile “Anadolu Çevre Tarihi Söyleşileri” tarafından düzenlenen Osmanlı Anadolusu’nda Krizl...

Chp İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Vaad Kopya; Sonuç Fiyasko

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, vergisiz telefon düzenlemesi ile telefon alan çok sayıda öğrenciye para iadesinin yapılmadığını açıkladı. Kılıç, “CHP’nin vaatlerini kopyalayıp y...


İzmir AKS Ambulans Servisi ekibi Konya’da hayat kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hastayı Niğde’ye naklettikten sonra Konya yakınlarında trafik kazası ihbarı aldı. Sağlık personel...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR