Yukarı
225951

Yörük, Selçuk için aday adaylığını açıkladı

18 Ekim 2018 10:34

EGE'NİN SESİ- Eski Başkan Vefa Ülgür, İlçe Başkanı Hasan Uysal ve Kadın aday Sevcan Yörük Selçuk Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracat yaptı. Yörük " Selçuk'u Birlikte Yöneteceğiz, Birlikte Kazanacağız" dedi..

Chp Selçuk ilçe başkanlığında çok sayıda partili nin katıldığı aday adaylığı basın açıklamasında ,aynı zamanda rakibi olan İlçe başkanı Hasan Uysal 'da Yörük'e destek verdi...

Sevcan Yörük İlçe başkanlığında yaptığı açıklamasında " Benim burada olmam kadar sizlerinde burada olması yaşadığımız bu karanlık günlerde Atatürk'ün Cumhuriyeti kurarken yaşadığı heyecanın sorumluluğunu taşıdığımızın en güzel göstergesidir" dedi.

Yörük, Her şeyden önce bu sorumluluğu gösterdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selçuk'a ve Tüm Selçuklulara derman olmak için Selçuk Belediye başkanlığına aday adayı oldum diyerek şu açıklamaları yaptı:

"Genç bir kadın olarak, partimden almış olduğum siyasi ahlak ve bu ülkenin aynı zamanda partimizin kurucusu Büyük Kurtarıcımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ışığından aldığım güç ile bu göreve talip oldum.

Hepimizin bildiği gibi  Chp Türkiye'nin  en demoktratik yapısı olarak hala bu ülkenin teminatıdır.Partimiz içinde yaşıyor olduğumuz 2019 yerel seçimler takviminin aday adaylık süreci bizim demokrasi vitrinimizdir.

Gerçekleşecek adaylık açıklamalrı öncesi ilçe başkanlığımız öncülüğünde yürütülen bu sürecin halkın  gözü önünde bizi bir adım daha ileriye taşıyacağına inancım tamdır.Partimizin yetkili organları hangi yöntemi belirleyip yürürlüğe koyarsa başvurumu yaptığım ilk günden bu yana başlatmış olduğum çalışmaları aynı heyecan,aynı kararlılık ve aynı çalışkanlıkla sürdüreceğime örgütüm önünde söz veriyorum.

Türkiye'nın en aydın,en güzel insanları,en verimli toprakları,en eşsiz tarihi miraslarını barındıran ilçemiz malesef yönetim zaafiyetleri sebebiyle hiç bir zaman hakettiği yerde olamadı.

Burada doğdu,burada büyüdüm eğitimimi burada aldım, Selçuk'un dertlerini biliyorum.

Bir kent orada yaşayanlarındır!

Üretimden kalkınmaya uzanacak kurtuluşun ancak yereldeki uygulamalarla ülke geneline yayılabileceğine inanan bir insanım. Konusunun uzmanı etkin bir proje ekibimiz var. Hergün yeni projeler üretiyoruz Selçuk'umuz için. Adaylık sürecimde bu ürettiğimiz projelerimizi asıl ekibim olan sizlerle değerlendireceğiz.

Birlikte üretip,Birlikte Kalkınacağımız, Birlikte Yönetip,Birlikte kazanacağımız anlayışımız çervecesinde Halkçı,Katılımcı,Eşitlikçi,Şeffaf,Hesap veren,Tarih ,Çevre ve Doğa dostu,Engelsiz sınırları içinde yaşayan tüm canlıların mutlu olduğu kültür ve sanatın merkezi bir selçuk yaratacağız.

Yerel yönetimler temel hizmetlerimizi öncelikli olarak eksiksiz ve aksatmadan yerine getireceğiz.

Selçuk'u birlikte yöneteceğiz;

Her önemli kararı halkın katılımı ve etkinliğini sağlayarak alıp, hayata geçireceğiz. Bu noktada en büyük destekçilerimiz; Muhtarlarımız,STK lar, Dernekler,Meslek kuruluşları,Üniversite,Kent Konseyi, Mahalle temsilcileri ve kanaat önderlerimiz olacaktır.

Selçuk'u şeffaf yöneteceğiz;

Katılımcı ve etkinliğini sağladığımız halkıni denetimi sağlayacağı bir yapı oluşturacağız.

Sadece Türkiye'nin değil,Dünyanın en önemli miralarını barındıran Selçuk'u gelenekle geleceğin birleştiği;Tarihi ve doğal zenginliklerinin en çağdaş yorumlara sunulduğu bir dünya turizm merkezi haline getireceğiz.Selçuk bir dünya kenti olacak.

Çocuklar, Gençler,Kadınlar ve Yaşlılarımızın gereksinimlerini tespit ederek,en doğru projeleri hayata geçireceğiz.

Sağlıklı yaşam hakkının önceliği ulaşılabilir temiz su ve temiz çevre bizimde önceliğimiz olacaktır.

Engelli vatandaşlarımızın,her an hayatın içinde olabilecekleri mimarı düzenlemeleri ve talepleri doğrultusunda projeleri uygulamaya koyacağız.Yeni iş imkanları yaratan,üretime dayalı yaşam,üreticiyi destekleyen yönetim,gençlerin ve kadınlarında üretimin içinde olduğu,yerel işletmelerin desteklendiği,kendi kendine yetebilen bir marka şehir yaratacağız.

İlçemizin yerleşim  bölgelerinin plan bütünlüğü dahilinde koruma ve kullanma dengesini gözeterek,halkın talepleri doğrultusunda doğa dostu,tarih dostu,en kaliteli ve kullanışlı planlamalarla örnek şehirciliği Selçuk'ta yükselteceğiz.

Güvenli,sağlıklı,ucuz ve kullanılabilir ulaşımı sağlayacağız. En kullanışlı ve ulaşılabilir hali ile toplu taşımanın tercih edilirliğini arttıracağız.

Kültür ve Sanat etkinliklerinde,Demokratikleşme ve toplumsal dayanışma çercevesinde,sanatı ve sanatçıyı destekleyerek günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmesini sağlayacağız.

İnsana dokunan,Ulaşılabilir,Kollektif Düşünce ve uygulamalar öncülüğünde,Ortak akıl kullanarak,Temel hizmetlerde farklılığı ve çevre sorumluluğunu geliştirdiğimiz,Halkın rant  hesaplarına teslim edilmediği proje ve uygulamalar ile her bir vatandaşımızın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının farkını yaşayacağı bir yönetim şeklini heb beraber oluşturacağız.

Egenin incisi Selçuk'u Dünya Markası Selçuk yapacağız,

Selçuk için, izmir İçin,Türkiye için hayırlı olsun " 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Kardeş ülke Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Türk firmalar ile Azerbaycanlı firmalar, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticaretin artması için İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamı...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu Foça Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.


EÜ Öğrenci Dekanlığı  gençlerle el ele

Ege Üniversitesinin öğrenci odaklılık misyonu doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde kurulan Öğrenci Dekanlığı, hem öğrencilerin sorunlarına çözüm üretiyor hem de yöne...

Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mu...


Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi’nin kurduğu Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu ve Bornova Belediyesi  işbirliğiyle gerçekleştirilecek Atatürk Oratoryosu, 28 Nisan Pazartesi gü...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.


Efes Selçuk tarım politikaları çalıştayına ev sahipliği yapacak

Efes Selçuk Belediyesi, Dokuz Eylül Üniversitesi ve İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi’nin iş birliği ile “Anadolu Çevre Tarihi Söyleşileri” tarafından düzenlenen Osmanlı Anadolusu’nda Krizl...

Chp İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Vaad Kopya; Sonuç Fiyasko

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, vergisiz telefon düzenlemesi ile telefon alan çok sayıda öğrenciye para iadesinin yapılmadığını açıkladı. Kılıç, “CHP’nin vaatlerini kopyalayıp y...


İzmir AKS Ambulans Servisi ekibi Konya’da hayat kurtardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı AKS Ambulans Servisi, bir hastayı Niğde’ye naklettikten sonra Konya yakınlarında trafik kazası ihbarı aldı. Sağlık personel...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR