Volkan Konak, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sevenleri tarafından yoğun ilgiyle karşılaşan sanatçı Volkan Konak, "Mutluyuz. İnsanlarımız büyük teveccüh gösteriyor. Ekonomik olarak sıkıntılı dönemlerinde insanlar fedakarlık yapıyor. Menekşe parasına kıyıyorlar, bizi tercih ediyorlar. Çok mutluyuz, büyük bir talep geldiği için 9 Şubat'a burada bir konser daha koyduk" dedi.

"KABARE TARZI MÜZİK YAPIYORUZ"

"Sahnede sadece şarkılar değil hikayeler de anlatıyorsunuz. Şiirler de okuyorsunuz. Nasıl tepkiler alıyorsunuz?" sorusuna Volkan Konak, "Bazen insanlar 'şarkı okumasa da şu hikayeyi anlatsa' diyor. Onu anlatıyorum, 'onu anlatmasa şiir okusa' diyorlar. Her şeyi istiyor insanlar. Biz de o dozu iyi yapıyoruz, çok fazla sıkmadan. Dolayısıyla kabare tarzı müzik yapıyoruz. Edebiyat, mizah, müzik, interaktif diyaloglar var. Yani böyle farklı bir konseptimiz var. 25 senede biz de bunu oturttuk" cevabını verdi.

"STAND UP YAP DİYENLER OLUYOR"

"Müzisyen olmasaydınız komedyen olur muydunuz?” sorusu üzerine sanatçı, “Sen boşver şarkıyı, stand-up yap diyenler de oluyor. Çünkü  bazen o kadar enteresan olaylar anlatıyoruz ki ben daha çok gülüyorum" ifadelerini kullandı. 

YENİ ALBÜM MART AYINDA

Yeni albüm hazırlığında olduğunu belirten Volkan Konak, "Albüm mart ayında raflarda yer alacak. 10 eserden oluşuyor albüm. Güzel şarkılar aldık" şeklinde konuştu.

"SADECE İŞİMİ YAPACAĞIM"

Sinema ve reklam teklifleri aldığını söyleyen Konak, "Teklif geliyor ama ben müziğin dışında hiçbir iş yapmam. Ne reklam, ne dizi, ne de sinema. Müziğin dışında yalpalamadan zigzaklamadan sadece işimi yapacağım" dedi.

Gerçek Gündem