Yukarı
58313

13 Hazirancılar Harekete Geçti

23 Aralık 2011 07:15

Sonuçları "Tam bir hayal kırıklığı", "hezimet" olarak yorumlayan muhaliflerden Canan Arıtman istifa çağrısında bulundu.

Arıtman, "Kılıçdaroğlu yüzde 30'u geçemezsem bırakırım demişti. CHP tarihinde hiçbir başkanın sahip olmadığı bir destekle seçime giren Kılıçdaroğlu sözünde durup gereğini yapmalı" dedi.

İşte CHP'den gelen ilk yorumlar:

YENİ CHP KARŞILIK BULMADI


Mustafa Özyürek:
AKP'nin net ezici bir başarısı var. CHP'de ise herhangi bir başarı söz konusu değil. Önemli olan aradaki fark. AKP yüzde 50 siz 26 alıyorsunuz. Sonuçlar yeni söylemi CHP seçmeninin sahiplenmediğini göstermiştir. Son derece üzgünüm. Bu başarıdır diye bakılırsa yanılgı olur. Ortada başarısızlık var. Nedenleri belirleyip önlemlerle ilgili ciddi değerlendirme gerek. Partilerin dışlandığı tasfiye edildiği dışarıdan gelen unsurların öne çıkarıldığı bir seçimin sonuç getirmediği görüldü.

KILIÇDAROĞLU'NUN İLK YAPACAĞI İŞ

Ali Topuz: Sonuçlar şüphesiz tartışma yaratır. Genel başkan Kılıçdaroğlu'nun başarılı bir çalışma yürüttüğü yadsınamaz. Türkiyeyi dolaştı, elinden geleni yaptı. Neden beklentinin karşılanmadığını iyi analiz etmek gerek. Partinin en tepe noktasındaki yapılanma ve aday belirleme konusunun sorun olduğu ortaya çıkıyor. Kemal Bey'e de bu çevrenin yeterli katkıyı vermediği görülüyor. Hiç şüphe yok kurultay sözünün yerine getirilmesi gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun ilk yapacağı iş partiyi demokratikleştirmektir. Bir de ilk kez bir seçim çalışması yürüten CHP yöneticileri teşkilatı çalıştıramadı, reklam kampanyası ile bu işin olmayacağını gördü. Kemal Bey sorumlu değil ama parti yönetimi ele alınmalı sonuçlardan iyi ders çıkartıp yeni dönemi öyle planlamak gerek.

KILIÇDAROĞLU SÖZÜNÜ YERİNE GETİRMELİ

Canan Arıtman: Tam bir hayal kırıklığı ve hezimet oldu. CHP için eskiden sahillerin partisi deniliyordu onu bile kaybettik. Yeni CHP Baykal'ın genel başkanlıktan ayrılmadan önce açıkladığı yüzde 28.7 olan kamuoyu araştırmalarının bile gerisinde kaldığını gösteriyor. Kılıçdaroğlu geldiğinde esen rüzgar yüzde 30'du. Hedef yüzde 40 dediler ama alınan oy 25.9. Genel başkanın konuşması üzücüydü. '3.5 milyon oydaş kazandık' diyor ama 10 milyon yeni seçmen var ve her partiye yansıması oldu. 'Milletvekili sayısını arttırdık' diyor ama 2002'de daha çok vekil vardı. Bu tür hesaplar doğru değil. 36 ilin 32'sinde hala milletvekili yok. Doğudaki oylar yerinde saydı, hatta kimi yerlerde MHP'nin altına düştü. Kılıçdaroğlu 'yüzde 30'u geçemezsem bırakırım' demişti. CHP tarihinde hiçbir başkanın sahip olmadığı bir destekle seçime giren Kılıçdaroğlu sözünde durup gereğini yapmalı. CHP örgüt partisidir, kendisini yerinden zıplatan söylemlere bile seçim süreci diyerek yüreğine taş basarak ses çıkarmadı. 4 yıl sonraki vaat örgütü durduramaz.

PM ÜYESİNDEN İSTİFA ÇAĞRISI

CHP PM üyesi Mesut Değer, Diyarbakır İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında istifa çağrısında bulundu. Değer, CHP'nin Diyarbakır'da 2002 seçiminde yüzde 2, 12 Haziran'da yapılan seçimde ise yüzde 1.8 oranında oy aldığını, bu nedenle başarısızlığın söz konusu olduğunu söyledi. Diyarbakır'da CHP'nin aldığı oylarda milletvekili adaylarının katkısı olmadığını, adayların ilçelerde seçim bürosu dahi açmadığını ifade eden Değer, şöyle konuştu:

"Tepe Beldesi'nde 118 oy alındı. Sezgin Tanrıkulu'nun ailesinin oy kullandığı sandıklarda yeterli oy çıkmamıştır. Tanrıkulu'nun köylerinde partiye hiç oy çıkmamıştır. Alınan oylar il teşkilatının yaptığı çalışmalar sonucu alınan oylardır. 'Yeni CHP, eski CHP' ayrımı bu başarısızlığın nedenlerinden birisidir. CHP, 2002 seçiminde 178 milletvekili ile parlamentoya girmişti. 12 Haziran'da CHP başarısız olmuştur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'ndan medyada ve mitinglerde ortaya koyduğu 'başarısız olursam giderim' sözünün gereğini yerine getirmesini bekliyoruz. Topluma verdiği sözün gereğini yapmaya davet ediyoruz." Kaynak : Nergis Demirkaya / İnternethaber

Öte yandan İzmir'de de hareketlenme başladı. Eski İl Başkanı Kemal Karataş'ta Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini istedi.



Yorumlar

  • sunu da eklemek isterim ki Kılıcdaroglu elinden geleni yapmıstır. gerek yeni kadro kurmak gerekse Deniz Baykal yuzunden partiye kusen secmenleri tekrar 6 ay suresinde geri kazanmak kolay is degildir ve tamamen halletmek mumkun degildir. bu bir surectir ve sureci gerektirir. inanıyorum ki Kılıcdaroglu bu surec tamamlanma noktasına gelmeden herseyi rayına oturtup yeni kadrolarla-ekiplerle, işi bilenlerin gerekli ve hakettigi yerlere getirerek CHP daha da guclenecektir.
    Genç siyasetci
    20 Ekim 2016 02:03
  • acaba siz kemal Karataş gibi eski CHP ye bukadar emek verdinizmi kemel karataş bu partiye emek verirken siz kısa donla geziyodunuz.
    eski chp'li
    20 Ekim 2016 02:03
  • Hanginiz çalıştı Kılıçtaroğlunun çalıştığı kadar... Bugüne kadar sizlerin yapamadığı akpyi ayakta tutan.. Madem yapamadınız çekilin edebinizle oturun çenenizide kapatın. KILIÇTAROĞLUnun kaç il dolaştığı ve çalışmasını recep bey bile inkar edemez.. Arıtman hanım sen git mhp ye yap artık kaydını... Bu adam dürüst ve onurlu türkiye bunu çok iyi biliyor. Eğer ilçe yönetimleri ve belediye başikanlarıda genel başkanımızın gösterdiği gayretin onda birini gösterseydi chp nin oyu %35 i rahat rahat bulurdu... Kılıçtaroğlunu suçlamaya ve istifaya çağıranlara son sözüm şudur: Önce vicdanınızla hesaplaşın ben ne yaptım diye sorun kendinize sonra konusun. Mİlletvekilillerinde geçmişteki tembelleri güzel temizledi darısı yerel seçimde ilçe örgütleri ve başkanlarına... YÜRÜ KILIÇTAROĞLU ARKANDAYIZ...
    önder
    20 Ekim 2016 02:03
  • Kılıçdaroglu dişini tırnagına katarak 81 ili aralıksız gezdi ve hatta en fazla dolasan genel baskan oldu ve bu ıspatlı. bence yapılan hata orgutun içindeki kadroların gerek il gerekse ilçe olarak (bazı ilçeler hariç) iyi kurulmamasıydı. ve sunu unutmayalım ulkenin basbakanı tum turk halkının yani icinde her etnik ve mezhebi barındıran halkın basbakanı iken halkı ayrımcılık yaparak ikiliye dusurerek din faktorunu ekleyerek haksız rekabetle CHP nin oylarını azaltmıstır diye dusunuyorum. su gercektir ki Kemal Kılıcdaroglu\'nun ne kadar durust oldugunu ve içinde ayrımcılık barındırmadıgına hiç kimsenin suphesi yok. bunun dısında su unutulmamalıdır ki hic bir ileri batı ulkelerinde olmayan mezhep ve etnik ayrımı hala uzerimizden atmıs degiliz ki bu cahilce hareket ulkemiz icin ne kadar acı bir durum ve profesyonelce yapılması gereken işlerin ve ilerleyişlerin onunde buyuk bi engeldir.
    Genç siyasetci
    20 Ekim 2016 02:03
  • SUSACAKSINZ SAYGILI OLUN BAK ÇOK FENA YAPARIZZZZZ HİŞŞŞTTT SUSSSSSSSSSS
    İZMİRLİİİİİİİİİİİ
    20 Ekim 2016 02:03
  • canan arıtman ve kemal karataş,,,yıllarca yan gelip yattınız ve bu parti sayesinde yediniz içtiniz çocuklarınız alem yaptı,,,ama siz sırf aday gösterilmediniz diye seçim süresince hiç bir çalışmada yer almadınız,,şimdi konuşmaya hiç hakkınız yok oturun konuşmayın ve bu millet artık rahat etsin,,,
    bingöllü hakan
    20 Ekim 2016 02:03
  • KÖLELERE BİZİ GÜLDÜRDÜNÜZ ( İZMİRLİ NİCKLİ ARKADAŞA ) ELİNE NE GEÇTİ ? KILIÇDAROĞLU GİBİ İÇİMİZDEN BİR KİŞİ BİZİM PARTİMİZE SAHİP ÇIKTI. SİZLERİN ÇIKAR SİYASETİNİZİ YIKTI BU SİZİN GİBİLERİN ZORUNA GİTTİ VEDE YOLUNUZU KESTİ... BÜYÜK BAŞLAR GİTTİ SIRA KÜÇÜK BAŞLARDA BUNLARIDA TEMİZLİYECEGİZ. VEDE ÇIKARSIZ HALK İKTİDARINA TALİBİZ YAŞASIN C.H.P. YAŞASIN KILIÇDAROĞLU
    AYHAN AKMAN
    20 Ekim 2016 02:03
  • BU SAHISLAR PARTİYE KÜSMEYİP DESTEKLESELERDİ, ONLARDA BİZİM GİBİ ÇALIŞSAYDILAR; BUNU SÖYLEMEK EN DOĞAL HAKLARIYDI.CUMHURİYET HALK PARTİSİ DEMOKRATİK BİR YAPIDIR.BURADA İNSANLAR ÖZGÜRCE FİKİRLERİNİ SAVUNABİLİRLER.FİKİRLERİ DESTEK BULUR YA DA BULMAZ.ADAY GÖSTERİLMEDİ DİYE ADAMI OLDUKLARI DEDELER PARTİDEN TEMİZLENDİ DİYE PARTİDEN KÜSÜP ALEHTE CALISMALAR YAPAN,ÖRGÜTTEKİ YANDAŞLARINI ÇALIŞMA YAPMAMALARI VE PARTİYİ YIPRATMALARI İÇİN ÖRGÜTLEYEN VE SEÇİMLERİN HEMEN ARDINDA FÜTURSUZCA SAĞA SOLA SALDIRIP BİR AKP LİDEN DAHA FAZLA CALISARAK ÖNCE KENDİLERİNE SONRA CUMHURİYET HALK PARTİSİNE VE TÜRKİYE HALKINA İHANET EDEN BU ACİZLERİN KONUSMAYA,YORUM YAPMAYA HİÇ HAKKI YOKTUR.SİZLER KENDİNİZİ YARGILAMIYOR OLABİLİRSİNİZ, TÜRK HALKI SİZLERİ YARGILAR MI BİLMEM AMA CUMHURİYET HALK PARTİSİ BU İHANETİNİZ ASLA AMA ASLA UNUTMAYACAKTIR.
    METİN KILIÇ
    20 Ekim 2016 02:03
  • konak ilce başkanı şimdi mutlu oluştur sanırım gencler gidsin akp ye oynuzu verin digen sendegilmisin sanırım başardınız izmirdeki. oylar giti cok mutlu oldunuz sanırım..
    vatandaş
    20 Ekim 2016 02:03
  • ACINACAK HALE DÜŞTÜNÜZ YİYİN BİRBİRİNİZİ CHP LİLERRRRR HAHAHAHAHAHAAAA ÇOK ĞÜLÜYORUZ HALİNİZE NERDE TARIK YEL EFENDİ HAHAHAHAAAA ÇOK KOMİK YA HAHAHAAAAA
    İZMİRLİ
    20 Ekim 2016 02:03
  • istifa hemde hemen
    İsimsiz
    20 Ekim 2016 02:03
  • hani deniz baykal bu partinin önünü kapatıyordu noldu şimdi neoldu ychp iktidarmı oldu geçin bunları
    istifa
    20 Ekim 2016 02:03
  • acaba canan arıtmana sormak gerek sen ne kadar chp lisin ya. hemen istifa sesleri. gelmeye başladı kılıcdar oglu olmasaydı chp meclide girmezdi. kartaşın eserleri. şimdiki yöntimde olan lar belediye başkanları vede meclis üylerinin listesini kartaş yaptıgını unutmasın.
    vatandaş
    20 Ekim 2016 02:03
  • karabağlar ilçe başkanı tatilden döndümü haberiniz varmı?
    hakan çetinkaya
    20 Ekim 2016 02:03
  • içimizdeki AKP\'liler birer birer ortaya çıkmaya başlıyor.onlara bir önerim var kızlar ağasının yanındaki kınacıya uğrasınlar.......!
    tekin gelmez
    20 Ekim 2016 02:03
  • fosiller listelerde siz olsaydınız sorun yoktu değilmi?hadi ordan siz artık CHP\'li degilsiniz.seçim çalışmalarını gölgede izleyerek tarihi bir ihanete imza attınız.muhtemelen oy bile vermediniz.
    mahmut
    20 Ekim 2016 02:03
  • gençler güneşin anlında çalışırken söğüt gölgesinde bira içmeye giden buca yönetimi ve yandaşları vicdanınız hiç sızlamıyormu.bu ihanet yanınıza kar kalırmı kalacak zannediyorsuz.çok beklersiniz dedeciğinizi..
    metin halıcı
    20 Ekim 2016 02:03
  • Sayın Dinazorlar... Listelere giremediğiniz gün kopardığınız yaygaralar unutulmadı. CHP nin İzmir de başarılı olduğu söylenemez. Ama bu başarısızlıktaki payınız bir tarafa konuşma sırasında en sondasınız. Yavaşşşş...
    ALİ EREN
    20 Ekim 2016 02:03
  • kılıçtaroğlu istifa güngör kaya genel başkan
    derman
    20 Ekim 2016 02:03
  • 6 AYDA %50 Mİ BEKLİYORDUNUZ 20 YIL NE YAPTINIZDA NE VAAD EDİYORSUNUZ YETER KARIŞTIRMAYIN ARTIK PARTİYİ SİZ YA ONCU YA BUNCUYDUNUZ ŞİMDİKİLER SADECE CHP Lİ VE ATATÜRKÇÜ SİZİ YÖNETENLER NE DERSE SİZ ONU YAPARSINIZ YETER ARTIK DÜŞÜN CHP NİN YAKASINDAN TÜRKİYE\'DE SANKİ ŞİMDİYE KADAR KAÇ İL GEZDİNİZ SEÇİM İÇİN YAPTIKLARINIZ YAPACAKLARINIZIN GÖSTERGESİ DEĞİL Mİ? YETER SUSUN ARTIK.
    OGU
    20 Ekim 2016 02:03
  • canan arıtmana sen bu seçim sürecinde hiç çalıştınmı çalıştında vatandaşmı görmedi kamuoyu arıştırmasındada hiç bir zaman chp öyle dediğiniz gibi yüzde 28 falan yoktu komuoyu kılışdaroğlunuda 30 üzerinde gösteriyordu ama yok olmadı kendinizi kandırmayın baykalıda birdaha geri getirip partiyi baraj altı yapmayın baykala parti buoyları alamazdı
    İsimsiz
    20 Ekim 2016 02:03
  • canan arıtman 2002 de yalnız iki parti barajı aşmıştı bağımsızlar yoktu onun için fazla vekil çıkardı chp yani sanki bütün hata kılıçdaroğlundaymış gibi ozaman 2007 de kaç vekil çıkardınızve odönem listeye alınmıyan sizin gibi açıklama yapıp partiye zarar vermiyorlardı siz her açıklamanızda partiye zarar verdiğinizin farkında deyilmisiniz bu dönemde olmadı nevar bundan anapta olsaydın hiç olmazdın chp de iki dönem yaptın artık partiye zarar vermenizi istemiyoruz canan
    İsimsiz
    20 Ekim 2016 02:03
  • geçen dönemde canan hanımın vekilliğini de gördük.elinde silahlarla\'\'hanım ağa\'\'edasıyla medyada nasıl poz verdiğini unutmadık.çözüm üretmek yerine laf ürettiler...şekilcilikten başka bir şey yapılmadı..iyi ki aday gösterilmedi bu dönem.isabet olmuş...tabiki bu feryatlar aday gösterilmemenin acısı.yoksa aday gösterilselerdi sesleri çıkmaz çok yaşa genel başkanım diye etrafında pervane olurlardı...
    hüseyin
    20 Ekim 2016 02:03
  • osman bey ağzınıza sağlık negüzel özetlemişsiniz bu fırsatçıları tşk.ler...
    yorum
    20 Ekim 2016 02:03
  • karataş arıtman anadol kürüm veabdulrezak beyler bayanlar sizlerin hic basına cıkmaya hakınız artıksusunki bu parti zarar görma esin
    bucalı c h p li
    20 Ekim 2016 02:03
  • Canan hn listeye girseydi 30 geçilirdi heralde!!!sizin emeğe saygınız yok bence oturun vebekleyin zira seçimlerde çok yoruldunuz?
    vardar
    20 Ekim 2016 02:03
  • yine mi siz? naptınız, ankaraya biat etmekten, onu bunu ispiyonlamaktan,magazin malzemesi olmaktan başka? sizin zamanınızda bu parti uçtu değil mi? tek başına iktidara getirdiniz ya, şimdi hesap soracaksınız...canan arıtman ve a.rezzak bey siz lütfen bir dahaki seçime bağımsız aday olun eğer (ne yaparsanız yapın) 500 oydan fazla alırsanız ben eşek olayım.eminim ki şimdi elinizde tlf. biriniz bir eskiyi, diğeriniz diğer eskiyi arayıp 24 saat partiyi çekiştiriyorsunuzdur.devam edin ama dikkatinizi çekerim fazla cep telefonuyla konuşmak beyin hücrelerinize zarar verebilir. yani herkesin morali bozukken durumdan vazife komikliklerine düşmeyin.ha bu arada zikri beyler nerede?
    bahtiyar
    20 Ekim 2016 02:03
  • küçük olsun benim olsuncular bir bir dökülmeye başlar artık, seçimlerde çalıştık mı muhalefet mi yaptık, AKP ye ta İstanbullardan destek gelirken biz yan gelip yattık mı, eksiklerimiz nelerdi çantada keklik dediğimiz yerlerin sanıldığı gibi olmadığını görebildik mi acaba diye kendimizi sorgulamak yerine felaket tellaları gibi ikide bir yok o yok bu istifa etsin kişisel çekişmeler nedeniyle birlik ve bütünlük içinde olamıyoruz.Bu hastalıklı bakış açısını önce kendimizi sorgulayarak hep birlikte yok edelim artık, tabi niyetimiz iktidar olmaksa
    sessiz çoğunluk
    20 Ekim 2016 02:03
  • kılıçdaroğlu istifa edecek de yerine siz mi geleceksiniz. bu parti size babanızdan mı miras kaldı. hepiniz artıksınız...
    yorumcu
    20 Ekim 2016 02:03
  • Sn.Canan Arıtman\'ın seçim sürecinde kamuoyuna yansımış ve siyasi etikle açıklanamayak muhalefetine rağmen C.H.P.\'nin oylarını yükseltmesi ve vekil sayısını arttırması Sn.Kemal Kılıçdaroğlu\'nun herkes tarafından kabul edilmesi gereken bir başarısıdır.C.H.P. bir kitle partisi olarak sadece sahilleri değil ,tüm Türkiye\'yi kucaklamak zorundadır.Sn.Kemal Kılıçdaroğlu\'nun seçim süresince açıkladığı ve savunduğu demokratik değerler ve yepyeni programlar tüm Türkiye için heyecan verici olmuştur.C.H.P. doğru yoldadır.Yenilenme sürecini devam ettirmesi gerektiği çok açık görülmektedir.C.H.P. ezber söylemler yerine ,kendi partisine değer veren ve beklenti içinde olkmaksızın katkı koyacak üyelerle kurumsallığını koruyacak ve yoluna devam edececektir;etmelidir.Saygılarımla
    nilaysermikökkılınç
    20 Ekim 2016 02:03
  • partiyi baraj altında bırakan siz,hizipleri yapan siz,biat eden siz,,chp ye oy vermeyen siz,,partiyi bir adım ileriye götüremeyen siz ONUN İÇİN SİZE SÖZ VE LAF DÜŞMEZ HAYDİ BAŞKA KAPIYA İÇİMİZDEKİ İRLANDALILAR
    OSMAN
    20 Ekim 2016 02:03

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Ali İhsan Yavuz tespiti: 'Seçim günü çok önemli, akşamı da çok önemli'

2019’daki yerel seçimlerde “Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu” sözleriyle gündeme gelen AKP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, seçim öncesi ...

RTÜK'ten 'seçim yasağı' kararı

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), yerel seçimler sebebiyle bu geceden itibaren seçim gününe kadar siyasi reklamların yasaklanacağını belirtti. Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bu gec...


Mansur Yavaş, oy oranını açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yüzde 60'lara varan bir oyla seçileceğini belirterek, belediye meclisinde de çoğunluğu almanın önemine dikkati çekti.Ankara Büyükşehir Bel...

Erbakan 'Ey troller' deyip üç şartını yineledi

İktidara İstanbul adayını çekmek için sunduğu üç şartı sıralayan Erbakan, bir kez daha "Hodri meydan" dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan "İktidar şimdi ilan etsin des...


Nerede oy kullanacağım? YSK seçmen kaydı e Devlet sorgulama ekranı...

Yerel seçim için 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlar vatandaş oy kullanacak. "Nerede oy kullanacağım" sorusunun yanıtını merak eden vatandaşlar için seçmen kaydı YSK sitesi üzerinden ya da ...

Ve Erdoğan ilçe ilçe mitinglere başlıyor...

Rüzgarı bir türlü Kurum'dan yana döndüremeyen iktidar, durumu değiştirmek için bütün bakanları İstanbul'da sahaya sürdü. Ancak yarışın son virajına İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Cumhur İ...


Ekrem İmamoğlu'ndan canlı yayında AKP seçmenine çağrı: 'Ders vermeleri lazım!'

İBB Başkanı İmamoğlu, bütün bakanların İstanbul'da Murat Kurum için seçim kampanyası yürütmesini eleştirerek YSK'ye tepki gösterdi. NOW TV canlı yayınında konuşan İmamoğlu, AKP seçmenleri...

Mansur Yavaş'ı ve CHP'yi hedef alan Meral Akşener'e tepki yağdı: 'Artık muhalefetmiş gibi davranmayı bıraksın!'

Önceki gün yaptığı açıklama ile ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i sert sözlerle hedef alan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e sosyal medyada tepki yağdı.


CHP'nin seçim gecesi stratejisini açıkladı

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, sandık güvenliği ve veri akışı çalışmalarını anlattı. Sonuçlara dört farklı veri akışından ulaşacaklarını belirten Çelik "Seçim karargâhımızın bütün b...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Güven Hokna'dan açıklama: 'Tuvalet temizledim'

Efsane dizi Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği Hayriye karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Güven Hokna katıldığı bir programda hayatıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı. Hokna, çektiği bir ...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Diyet gıdası krizi: Can kaybı artıyor

Kobayashi Pharmaceutical Co. firmasından yapılan açıklamaya göre, kırmızı pirinç mayası içeren "beni-koji" tüketen bir kişi daha yaşamını yitirdi. Böylelikle şimdiye kadar takviye diyet gıdası "beni-koji" ile bağlantılı ölenlerin sayısı 5'e yükseldi. Ölenlerin cinsiyeti ve yaşı açıklanmadı. 

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR