Yukarı
1

Sinan Kara

Halk Kültürpark’a, Demirtaş Amazon’a gitsin..!

27 Ekim, 2016

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı bilenler bilir. Siyaset anlayışını dönemin ruhuna göre kurgulayan, sermayesini korumak için güncel gelişmelere göre şekillenen bir oda başkanıdır. Her daim Erk’in yanında olmayı seven bir yapısı var. Buna kısa bir dönem önce Fethullah Gülen ve hemen akabinde AKP hayranlığı da dahildir. Çeyrek asırdır o koltuğa yapışıp kalması da işte bu yüzdendir.

Bu rantsever kişilik, yine paragöz huyunu net biçimde ortaya koymuş. Dün, İzmir Ticaret Odası (İZTO) Ekim ayı meclis toplantısında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin sermaye temsilcileriyle birlikte açıkladığı "Yeni Kültürpark Projesi" tartışılmış.

Ekrem Demirtaş, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile meslek odaları arasında tartışma yaratan "Yeni Kültürpark Projesi" hakkında konuşmuş.

Demirtaş, "Kültürpark şehir parkı olarak kalmalıdır, yapılaşma olmamalıdır" diyen meslek odalarına, "Yeşili çok istiyorlarsa Kemalpaşa sırtlarındaki ormanlara gitsinler" diye bir söz söylemiş.

Devamla, odaların Kültürpark'a sahip çıkmasına da "Malum odaları azdırmayalım diye bugüne kadar sustuk" diye yanıt vermiş.

Ukala ve utanmaz adam!

Sanki bu kent babasının tapulu malı…

Çok istiyorsa biz kendisini Amazonlara gönderelim de, bir daha geriye gelişi olmasın.

Asıl azgınlık kendisi ve benzerlerinin doymak bilmeyen rant hırsıdır.

Kentini, doğasını, ağacını, yeşilini korumak isteyenler, adı şaibelerle anılan bu düzenin adamından mı çekinecek?

Sivil Toplum örgütünden ziyade bir çiftlik gibi yönetilen, üyeleri arasında güven vermediği için aidatlarını bile toplayamayan bir oda başkanının haddine midir İzmir halkının geleceğine karar vermek!

Ama suç bunun değil, buna paye veren Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu gibi tüccar zihniyetli kişilerindir. Her nedense kendisine ve partisine kim vuruyorsa o makbuldür Kocaoğlu için.

Evet, Kültürpark’a yapılaşma kesinlikle girmemeli, doğal haliyle öylece kalmalı ve korunmalıdır. Çünkü orası Kentin nefes alma bölgesidir. Unutulmasın ki Gezi’de bir ağaç için onlarca canın yitip gittiğine hepimiz yakından tanık olduk. Gezi gençlerine İzmir sokaklarında TOMA’lardan sıkılan suyu tedarik eden CHP’nin eğreti Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu rant projesine geçit verdiği takdirde adı minnetle değil lanetle anılır.

Çocuklarımızın “Yeşil İzmir” hayalini Ekrem Demirtaş gibi sermaye düşkünlerinin “Yeşil Dolarlarına” teslim eden bir Belediye Başkanı, halkçı değil rantçı bir Belediye Başkanı olarak tarihe geçer.

Son bir sözüm de CHP’nin İzmir örgütüne. Cumhuriyet Halk Partisinin, Cumhuriyet Rant Partisi olmasına izin vermeyin. Aksi halde siz de en az Kocaoğlu ve Demirtaş gibi “değersiz” olursunuz bu Halk’ın gözünde. Benden söylemesi…



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Azra Akın ikinci kez anne oldu

Atakan Koru ile mutlu bir evliliği olan 2002 Dünya Güzeli Azra Akın ikinci kez anne oldu. 2017'de Atakan Koru ile Trakya'da evlenen Azra Akın, 2018'de oğlu Demir'i kucağına almıştı. Mutlu...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanı uyarı: Grip deyip geçmeyin

Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli önlemeleri zamanında alması gerekiyor" dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, ilkbahar gelinceye kadar sonbahar ve kış aylarında en çok influenza vakalarıyla karşılaşıldığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR