Yukarı
1

Sinan Kara

Büyükşehir’de Buğra Gökçe etkisi…

17 Ocak, 2017

   İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin en büyük sorunlarından birisi, Aziz Kocaoğlu’nun yıllardır bir ekip oluşturamayışı oldu. İki yıl sonra üçüncü dönemini dolduracak olan Başkan’ın bu kez şansı yaver gitmişe benziyor.

   Çünkü şu anki Genel Sekreterden memnun olanların sayısı bir hayli fazla. Sanırım Kocaoğlu’nun bu üç dönem içerisinde en iyi yaptığı işlerden birisi de, Genel Sekreterliğe Buğra Gökçe’yi getirmiş olması.

   Bunu ben değil birçok İlçe belediye başkanı söylüyor. Hangi Başkanla görüşüyorsam ikinci adamın kendilerine karşı gösterdiği duyarlılık ve hizmetten söz ediyor.

   Önceki gün birkaç ilçe belediye başkanı ile sohbet ederken, laf arasında Genel Sekreterden olan memnuniyetlerini dile getirdiler ve eklediler, şuana kadar gördüğümüz en iyi Genel Sekreterlerden birisi.

   Başkanlar, en küçük bir sorunla karşılaştıklarında, Gökçe’ye rahatça ulaşıp dertlerini anlattıklarını ve anında çözüm bulunduğunu ifade ederek, böylelikle ilçelerinde halka karşı zor durumda kalmadıklarını anlattılar.

   Bu konuyla ilgili daha önceleri de vatandaşlardan olumlu tepkiler gelmişti. Başkanlar da söyleyince tuzu biberi oldu. Belediyelerde başkan kadar ikinci adam da önemli… Halkın arasına giren, ilçelerin sorunlarını dinleyip yerinde tespitler yaparak çözüm bulan Buğra Gökçe’yi kutluyoruz.

   EGE TV Sessiz…

   Televizyonu kapatıyoruz diye 48 çalışanını kapı önüne koyan EGE TV bu kararından vazgeçip yayınlarına kaldığı yerden aynen devam ediyor.

   Konuyu önceki hafta dile getirmiştik, Madem kanalı kapatmayacaktınız, neden onca insanı kapı dışarı ettiniz diye Kanal sahibi Cem Bakioğlu’na sormuştuk. Şuana kadar hiçbir açıklama yapılmadı.

   Yani onca mağduriyetin üzerini susarak kapatabileceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Çünkü o insanların hakkını sormaya ısrarla devam edeceğim. Yazamayanlar utansın.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Aşkın Nur Yengi: Bu maaşla emekli olamam

"10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam emekli olamam" diyen şarkıcı Aşkın Nur Yengi, mesleğini yapmaya devam edeceğini söyledi. Bir zamanlar vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu'nun son dön...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Ağız kanseri teşhisinde lolipop yöntemi

Araştırmacılar lolipopun ağız kanseri teşhisini hızlandırabileceğini, hatta sigara içen veya çok miktarda alkol tüketen kişiler gibi en fazla risk altında olan kişilerde tümör taraması için kullanılabileceğini umuyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR