Yukarı
1

Sinan Kara

Müsavat Dervişoğlu’ndan örnek davranış…

25 Ocak, 2017

   Bunca sıkıntının arasında ülkemizin gündemine bir karabasan gibi çöken Referandumla ilgili sürece girmiş bulunuyoruz. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin üstün gayretiyle “Ölümü gösterip sıtmaya razı eden” bir anlayışla, millete dayatılan bu süreç öyle anlaşılıyor ki, Bahçeli’nin istediği gibi olmayacak. Bunun izdüşümünü dün gece TGRT’de yayınlanan programda gördük.

   Yandaş Medyanın iflah olmaz yazarlarından Cem Küçük ve Cemil Barlas’ın sundukları programın konukları MHP eski İl Başkanı ve aynı zamanda, Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile birlikte yine Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Azmi Karamahmutoğlu idi.

   Programı baştan sona izledim. Cem Küçük’ün alışılmış provokasyona dönük tahrikleri, Dervişoğlu tarafından ustalıkla savuşturuldu. Program boyunca MHP tabanına mesaj verip, AKP’nin yıkım projesine oy devşirme telaşında olan Cem Küçük’ün bu gayreti elinde patladı desem yeridir.

   Küçük’ün özellikle FETÖ ile ilgili AKP’yi haklı gösterme çabası karşısında, AKP içerisindeki siyaset ayağına dokunulmamasını eleştiren, aldatıldım kandırıldım demenin inandırıcı olmadığına dikkat çeken Dervişoğlu’nun bu söylemleri önemliydi.

   En önemli bulduğum sözleri ise Başkanlık sitemine neden karşı olduklarını açıklarken, Atatürk Milliyetçiliğine, Cumhuriyet değerlerine üstüne basa basa vurgu yapması ve Referandum’da MHP’den yüzde 75 hayır oyu çıkacağına dair konuşmasıydı. Bende MHP içerisinden yüksek miktarda bir hayır oyu çıkacağına inanıyorum.

   Ülkemizin bilinmezliğe gittiği bir süreçte tabanın hayır oyu kullanarak hem AKP’nin ajandasına engel olacağını, hem de seçmenini dikkate almayan MHP tavanını çökerteceği düşüncesindeyim. Koşullara bakınca Sağduyulu olmanın da bunu gerektirdiğine inanıyorum.

   Dervişoğlu ve yol arkadaşlarının Referandum karşıtı örnek duruşu Atatürk ve Cumhuriyet yanlısı vatandaşlara da umut olmuştur. Aynı zamanda Milliyetçi Cephe ittifakının altına da dinamiti yerleştirmiştir. MC ittifakının taban değil tavanın işbirliği ile oluştuğu gerçeğini de bize göstermiştir.

    Müsavat Dervişoğlu’nun katıldığı ve alt kısımda paylaştığım program videosunu izlemenizi öneriyorum.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR