Yukarı
1

Sinan Kara

O kişi ceza yedi…

17 Kasım, 2017

   Hatırlayanlarınız vardır. Önceki yıl Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun Belediyeye ait olan yaklaşık 170 dönümlük araziyi ne idüğü belli olmayan sözde özel bir üniversiteye, “güya bedelsiz” olarak tahsis etmişti. CHP’li Meclis üyelerinin bile karşı çıktığı olayı Gazetemiz Ege’nin Sesi ortaya çıkarmıştı.

   Bu olayın en can yakıcı tarafı ise, arazinin verildiği sözde üniversitenin başındaki Mehmet Hakan Sağlam isimli kişinin Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı olması idi…

   Çeşitli haber sitelerinde aynı zamanda köşe yazarlığı yapan bu kişinin yazıları Atatürk’e, İnönü’ye, Cumhuriyet değerlerine, CHP’ye iftira ve hakaretlerle doluydu.

   O günlerde bu konunun üzerine oldukça fazla gittik. Nasıl olurda Dikili gibi bir ilçenin, üstelik CHP’li olan bir Belediye Başkanı böyle bir yeri bedelsiz olarak, Atatürk düşmanı olan birilerine verebilir diye haberler yaptık ve yazılar yazdık. Dönemin  CHP İl Başkanları Bedri Serter ve Alaattin Yüksel’i, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır ile birlikte CHP’li Vekilleri göreve davet ettik.

   Ama gelin görün ki bu her iki İl Başkanı ve diğerleri değil ilgilenmek, ne gariptir ki oralı bile olmadılar. O günden bugüne bir başımıza bu rezaletin üzerine gitmeyi sürdürdük. Gelinen noktada, söz konusu arazi ile ilgili Belediye Başkanı hakkında soruşturma izni verildi ve olay yargıya intikal etti.

   Şimdi gelelim asıl meseleye.

   Adı sanı belli olmayan sözde Üniversitenin başındaki Mehmet Hakan Sağlam bugün 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

   Neden mi?

   Yazılarında Atatürk ve İnönü’ye iftira atıp hakaret ettiği gerekçesiyle…

   Yani, mahkeme kararıyla da bu kişinin bir iftiracı olduğu bugün itibarıyla hüküm altına alınmış oldu.

   Şimdi buradan isimleri yukarıda yazılı olan CHP’lilere bir kez daha soruyorum;

   Atatürk, İnönü ve CHP’ye iftiralar atarak hakaret eden kişiye fırsat veren, o araziyi bedelsiz tahsis ederek Dikili Halkına ihanet eden Belediye Başkanını, hala CHP’de tutmaya devam edecek misiniz?

   Yok “İşimiz düşebilir, bize lazım olabilir veya partimiz yara alabilir” diye, eğer üç maymunu oynamaya devam ederseniz, sizler de en az o Belediye Başkanı kadar suçlusunuz demektir.

   Buyurun şimdi söz sizde. Görelim ne kadar CHP’li ve Atatürkçü olduğunuzu?!

Konuyla ilgili yazı ve haberler:

O Üniversitenin başında bakın kim var?

Başkan Tosun’a Büyük Suçlama

Dikili’de Rant İddiası CHP’yi Böldü

Dikili'de 'Evet' Diyen CHP'lilerin Nedenleri Ortaya Çıktı

Dikili’deki arazi tahsisi yargıya taşındı



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

İbrahim Tatlıses oğluna ‘Yok artık öyle beleşten hayat’ dedi: Mirasını açıkladı

Oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile davalık olmasıyla gündeme gelen İbrahim Tatlıses miras açıklaması yaptı. İbrahim Tatlıses ‘Aramızda Kalmasın’ isimli magazin programına gön...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanı uyarı: Grip deyip geçmeyin

Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli önlemeleri zamanında alması gerekiyor" dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, ilkbahar gelinceye kadar sonbahar ve kış aylarında en çok influenza vakalarıyla karşılaşıldığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR