Yukarı
1

Sinan Kara

CHP’li Belediyelere 2 tane öneri..

29 Nisan, 2020

   AKP İktidarının CHP’li Belediyelere karşı düşmanca tutumunu hep birlikte görüyoruz.

   Bunun en belirgin örnekleri İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin Belediyelerine yapılan haksızlıklar. Tabi bunlar bildiklerimiz. Kim bilir bilmediğimiz neler var?

   Düşmanca tutum dedim. Çünkü;

   Siyasi Hükümet, Devletin gücünü adeta kendi gücü gibi kullanıyor. Resmi kurumları parti teşkilatları gibi sahaya sürüyor. “Biz biriz” masalı tamamen bir aldatmaca. Genele değil, kendi yandaşlarına hizmet ettikleri su götürmez bir gerçek.

   Ancak ne acıdır ki bizim ödediğimiz vergilerin, tekrar bize (bize derken hepimize) değil, belirli bir zümreye gittiği de ayrı bir tartışma konusu.

   AKP Devletin kesesinden, biz halkın vergilerini, partizanca harcamakla da kalmıyor. CHP’li Belediyelerin halka yardım etmesine de “yasal kılıflar” öne sürerek engel oluyor. Bizden sonrası tufan anlayışı ile ülkeyi yönetiyorlar.  

   Naçizane olarak benim CHP’li Belediyelere 2 tane önerim olacak.

   Bunlardan birisi temizlik hizmetlerine daha çok önem verilmesi. Diğeri ise halkın temel ihtiyaçlarına tam olarak odaklanmak.

   Bu iki anlamlı hizmeti iyi derecede yapmaları bence yeter.

   Özellikle Büyükşehir’in dışındaki İlçe Belediyelerinin büyük yatırımlara girmesinin şimdilik çokta anlamı ve faydası yok. Çünkü kendisine Müslüman olan bu iktidarın CHP’li Belediyelerin sosyal hizmetlerini engelleyerek, vatandaşa dokunmasına engel olduğu aşikâr.

   İnanıyorum ki büyük çoğunlukta her şeyin farkında.

   O nedenle CHP’li Belediye Başkanları “Büyük Proje yapamadım” endişesini de, bu saatten sonra bence hiç taşımasın.

Ayrıca kimse de kalkıp “Bunu neden yapamadın?” diyemez. Çünkü iktidarın CHP’li Belediyeler üzerindeki ayak oyunlarını ve bunu saklayan yandaş medyanın kirli propagandasını bilmeyen yok.

Söylediğim gibi, temizlik hizmetleri iyi olsun ve kapsayıcı biçimde halkın temel ihtiyaçlarına odaklansınlar yeter..



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Dilan Polat şikayetini geri çekti, dava düştü!

Dilan Polat, kendisine hakaret içerikli mesaj attığı gerekçesiyle dava açtığı Nez Demir hakkındaki şikayetini duruşmada geri aldı. Polat'ın şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle dava düşerken...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uykunuzu tam alamıyor musunuz? Daha yaşlı hissetmeniz normal olabilir

Bilim insanları, 1 ay boyunca uykularını tam alan kişilerin oldukları yaştan yaklaşık 6 yaş genç hissettiklerini belirledi. İsveç'teki Karolinska Enstitüsündeki araştırmacılar yeterli uyku almanın ve uykusuzluğun, hissedilen yaşla ilişkisini inceledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR