Yukarı
12

Mehmet Atak

Şam'da Cuma Namazı İptal, Buyurun Cenaze Namazı'na!

24 Temmuz, 2015

   32 vatandaşımız hunharca öldürüldü. İki gün içinde, iki polisimiz evlerinde, bir polisimiz görev başında ve bir Astsubayımız IŞİD kontrolündeki Suriye topraklarından ateş açılarak şehit edildi.

   Yüreğimiz yandı.

   Hepsine Allah'tan rahmet, geride kalanlara sabırlar diliyorum.

   İki polisimizin evlerinde şehit edilmesinden sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü aynen şu açıklamayı yaptı:

   "Maalesef son yıllarda kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinde düşürmeyen bu odaklar, devletimizin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola girerek ihanet sarmalını genişletmişlerdir. Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantılarını kullanarak istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır.

   Bu örgüt tarafından Suruç’taki terör saldırı fırsat bilinerek istihbarat ve terörle mücadele birimlerini başında gecesinin gündüzüne katarak cansiperane çalışan personelimiz, gazete ve televizyonlarda isimleri zikredilerek hedef yapılmıştır. Bununla neyi amaçladıklarını gayet iyi biliyoruz. Bütün bunlar rağmen devletimizsin ve milletimiz bakası için son dönemde kol kola giren bu örgütlerle şehit versek de mücadeleyi sürdüreceğiz."

   Yani sayın Müdür diyor ki; Cemaat denilen oluşumla, PKK ortak çalışıyor. Cemaat zafiyet yaratıyor,  hedef gösteriyor, istihbarat veriyor, PKK da vuruyor. Haydaa buyur buradan yak!

   Yani; aynı yolun yolcusu olup şarkılarda beraberce ıslandığınız Cemaatile, 'Silah bırakıyorlar, çekiliyorlar, ülkeyi terk ediyorlar' dediğiniz PKK olmuşlar tam bir paralel. Bunun sonucunda, PKK artık dağda değil, şehirde evlere girip polislerimizi şehit ediyor.

   Esad'ı devirecek diye besleyip canavarlaştırdığınız IŞİD de katıldı bu kanlı ittifaka. Kendisinin artık yeterince sevilmediğini, dışlanmaya başladığını ve adının IŞİD'den DEAŞ'a değiştirildiğini gören aşağılıklar topluluğu, insanlarımıza ve askerlerimize saldırıyor. Bu gün Astsubayımı şehit ediyor.

   Genel Kurmay Başkanlığı açıklama yapmış:

   "Suriye tarafından ve IŞİD (DEAŞ) terör örgütü kontrolündeki bölgeden açılan ateş sonucu 1 Astsubayımız şehit olmuştur. Angajman kuralları gereği, ateşle karşılık verilmiş (4 tank) olup, bir terörist öldürülmüştür…"

   Angajmanınız batsın!

   Ne angajmanı kardeşim.

   Angajman ülkeler arası olur, ciddi sınır boyunda olur, karşılıklı ordular arasında olur. Teröriste angajman mı olur!

   Birazcık şu beğenmediğiniz İsrail'i örnek alın bari. Tanksa tank, topsa top, uçaksa uçak. Girersin, çökersin, yakarsın, yıkarsın başına dünyayı. Karşıdaki bırak ateş etmeyi, bir daha aklından bile geçiremez.

   Bunlar; Erdoğan, Gül ve Davutoğlu'nun 12 yıldır yürüttüğü tüm iç ve dış politikalarının çökmesidir. Politikalar çöktü ama maalesef altında kalan politikacılar değil de, bizler yani Türkiye Cumhuriyeti olmuştur.

   "Şam'da Cuma Namazı kılacağım" diyenler yüzünden, Cenaze Namazı kılmaktan yorulduk.

   14 Mayıs 2013 tarihinde zamanın Başbakanı R.T.Erdoğan, yapacağı ABD ziyareti öncesi düzenlediği basın toplantısında; “ABD’de Fethullah Gülen ile görüşecek misiniz” sorusu üzerine; “Resmi programımızda böyle bir şey yok. Ancak, gökten ne yağar ki, yer kabul etmez. Bu ayrı konu” diye konuşmuştu…

 

   Gökten ne yağıyor gördün mü?

   Gökten kol, bacak, genç yağıyor

   Ama bu sefer beraber değil usta,

   sadece biz ıslanıyoruz.

   Düşün bu milletin yakasından kardeşim,

   Artık yeter.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Aşkın Nur Yengi: Bu maaşla emekli olamam

"10 bin TL ile yaşamak zorunda kalırsam emekli olamam" diyen şarkıcı Aşkın Nur Yengi, mesleğini yapmaya devam edeceğini söyledi. Bir zamanlar vokalistliğini yaptığı Sezen Aksu'nun son dön...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Ağız kanseri teşhisinde lolipop yöntemi

Araştırmacılar lolipopun ağız kanseri teşhisini hızlandırabileceğini, hatta sigara içen veya çok miktarda alkol tüketen kişiler gibi en fazla risk altında olan kişilerde tümör taraması için kullanılabileceğini umuyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR