Yukarı
12

Mehmet Atak

Halk Partili olmak

23 Mayıs, 2018

   Seçimlere tam bir ay var. Yasa gereği partiler milletvekili aday listelerini YSK’na teslim ettiler. Söylenti mevsimi açılmış oldu.

   Bizim siyasi geleneğimizdir, herkes Cumhuriyet Halk Partisi’ni eleştirir.

   Niye?

   Şu despot ve ohalli ülkede, birazcık demokrat kalabilmiş Halk Partisi’ni eleştirmek kolay ve bedavadır.

   Kimse sizi mahkemeye vermeyeceği için bedelsizdir.

   Hiçbir gazeteci yazısında seni hedef göstermeyeceği için tehlikesizdir.

   Hapiste olmasına rağmen sizi tehdit edebilecek mafya babaları yoktur.

   Şehit cenazelerinde veya törenlerde iktidar çelengini yere atacak terbiyesiz yoktur, Halk Partisi’nde.

   Teröristbaşının yandaşlarını çadır mahkemelerinde yargılayıp serbest bırakan, meydanlarda bebek katilinin mektubunu okutan, Dolmabahçe mutabakatları açıklayan bir iktidara rağmen, ‘teröristlerle işbirliği’ ile suçlanabilen muhalefet partisidir, Halk Partisi.

   Seçime şunun şurasında bir ay var. Milletvekili aday listeleri açıklandı. İktidar gidici ama bazılarının derdi sanki iktidar veya Cumhurbaşkanlığı değil!

   Onların derdi; Ahmet niye yok? Ayşe niye 6. sırada? Metin benim önüme nasıl geçer? Solcular tasfiye ediliyor! Hasan bu listeye nasıl girdi? Aleviler niye dışlanıyor? Ay ben, Fatma’ya kesinlikle oy vermem!

   Arkadaş yeter artık, düşün bu partinin dolayısıyla milletin yakasından. Ya partinin iktidar olması için çalışın, ya susun, ya da başka partiye gidin.

   Kılıçdaroğlu’nu gerektiğinde en ağır eleştirenlerden biriyim, ama şimdi sırası değil. Seçime şunun şurasında bir ay var.

   Halk Partisi’ni eleştiren arkadaşım, Doların halini görmüyor musun? Daha dün bir çiftçi para etmeyen tütününü kredisini ödeyemediği bankanın önünde döktü ve kendini yakmaya kalktı. Hangi banka, biliyor musun? Doğan grubunun alınabilmesi için yandaşlara milyarca lira kredi bulan, Ziraat Bankası. Haberin var mı? Sen hala liste mi, sıra mı diyorsun?

   Milletvekili listesinde yer bulamayan bir İzmir Milletvekilimiz mesaj göndermiş. Aynen yazıyorum:

   “Sevgili İzmirli hemşerilerim, yol arkadaşlarım,

   Beni, 3 yılı hapiste, 4 yılı özgürlükte olmak üzere 7 yıl milletvekilliği ile onurlandırdınız. Bütün gücüm ve birikimimle bu görevi yerine getirmeye çalıştım. Şimdi 24 Haziran için durmaksızın çalışma zamanı.

   Hedef İnce Cumhurbaşkanı, CHP iktidar.

   Mustafa Ali Balbay

   24-25-26. Dönem İzmir Milletvekili”

   İşte Halk partili olmak budur, helal sana Balbay, gönlümdesin.

   TAMAM SIKILDIK!



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Zeynep Bastık ameliyat olacak

Zeynep Bastık, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda ameliyat olacağını açıkladı. Bastık, kulak-burun-boğaz doktoruna göründüğünü ve bunun sonucunda burnundan operasyon geçirmesi gerekt...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanı uyarı: Grip deyip geçmeyin

Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek gerek. Hafif de olsa altta yatan, eşlik eden hastalığı olan kişilerin bir sağlık kuruluşuna başvurması ve gerekli önlemeleri zamanında alması gerekiyor" dedi. Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, ilkbahar gelinceye kadar sonbahar ve kış aylarında en çok influenza vakalarıyla karşılaşıldığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR