Yukarı
12

Mehmet Atak

Müsaadenizle!

08 Ocak, 2019

   “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir…” Mustafa Kemal ATATÜRK.

   Metin Akpınar, Müjdat Gezen

   Katıldıkları bir televizyon programında yaptıkları açıklamalar nedeniyle soruşturma başlatılan Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü sanatçılar, adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Kızı yurt dışında kanser tedavisi gören Müjdat Gezen’in, “adli kontrol şartına” yaptığı itiraz mahkemece reddedildi…

   Akpınar hakkında ise, “Halkı T.C. hükümetine karşı silahlı isyana tahrik” suçundan dosya hazırlandı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi. Yani Sayın Akpınar’ı İmralı’ya gönderseler yeridir…

   Levent Üzümcü

   Tiyatro sanatçısı Levent Üzümcü, “Anlatılan senin hikâyendir” adlı oyununu Gaziantep’te sahneye koymayı ertelediğini duyurmuş. Üzümcü, ‘korku ve baskı’ nedeniyle Gaziantep’te kendisine salon verilmediğini’ belirtmiş…

   Deniz Çakır

   Tiyatro ve sinema sanatçısı Deniz Çakır Hanımefendi, arkadaşlarıyla İstanbul’daki bir AVM’de bulunan mekâna gitmiş ve burada oturan bir kısmı başörtülü 7 kadın ile tartışmaya girmiş. Girer ya!

   İddialara göre, Çakır, kadınlara hakaret etmiş. Ancak sosyal medyadan açıklama yapan Çakır, bu iddiaları kesin bir dille reddetmiş. Mekân garsonu, Çakır lehine ifade vermiş (Dolmabahçe Camii imamını hatırladım nedense). İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyurusu üzerine, oyuncu Deniz Çakır hakkında ”hakaret” suçundan soruşturma başlatmış.

   Eren Erdem

   Eren Erdem konusunu takip ediyorsunuzdur. Dün önce tahliye edilen Erdem, birkaç saat sonra cezaevinde yakalandı! Erdem'in babası Hasan Erdem cezaevi önünde oğlunun tekrar tutuklanmasının verdiği acıyla; “O talimatları veren kişiye sesleniyorum: Kulağına küpe olsun, ne ben ne benim oğlum senden korkmuyoruz. Diz çöktüremeyeceksin." diye konuşmuş.

   Açıklamanın ardından skandal bir gelişme yaşanmış ve Baba Hasan Erdem işten çıkarılmış. Evet, yanlış okumadınız, içi yanan bir Baba’nın haklı feryadı onu işinden etmiş. İşyeri sahibi "Artık birlikte çalışamayız" diyerek Hasan Bey’in işine son vermiş.

   Bu yazınının sonunun nereye gideceği az çok belli oldu. Onun için bana müsaade,  istemeden kırdığım birileri olduysa hakkını helal etsin.

   Tan yeri tekrar ağarana, motorlarımızı maviliklere sürene kadar kendinize iyi bakın.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

'Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin'

Ünlü oyuncu Aslı Enver ile eşi Berkin Gökbudak tatile çıktı. Bir mekanda çekildiği kareleri sosyal medyadan paylaşan Aslı Enver, pozuna "Hayat kısa, daha çok Belçika çikolatası yiyin" not...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Doğada vakit geçirmek cilde olumlu etki ediyor

Araştırmacılar, doğada vakit geçirmenin bağırsak ve cilt sağlığı ile yakından ilişkisini inceleyerek, yeşil alanların insan mikrobiyotasını artırdığı sonucuna ulaştı."Environmental International" isimli dergide yayımlanan makalede, araştırmacılar, ABD ve Avrupa'da kaleme alınan 20 çalışmayı inceleyerek doğa ile insan sağlığı arasındaki yakın bağı ele aldı.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR