Yukarı
402615

İngiltere Championship'te ayın golü, Okay Yokuşlu'dan

26 Nisan 2024 16:40

West Bromwich Albion forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.

İngiltere Championship'te mart ayının en'leri belli oldu.

West Bromwich Albion'un, Huddersfield'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada West Bromwich forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun attığı gol, ligde mart ayının en iyi golü seçildi.

Championship'in resmi internet sitesine konuya ilişkin açıklama yapan Okay, "Bu ödülü kazandığım için gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Gol, takım için harika bir andı ve benim için de harikaydı, çünkü önceki gün benim doğum günümdü ve bu mükemmel bir hediyeydi. Vurduğum anı hatırlıyorum, gol olacağından oldukça emindim. Çok iyi bir goldü ve muhtemelen şimdiye kadar attığım en iyi gollerden biriydi" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcu, sıralamada takım arkadaşı Mikey Johnston, Norwich City'den Gabriel Sara ve QPR'den Jimmy Dunne'ı geride bıraktı.

Bu sezon West Bromwich Albion formasıyla 44 maça çıkan Okay, 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

HÜRRİYET



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Abdullah Avcı'dan oyuncularına: "Sorumluluk alalım, mücadeleyi bırakmayalım..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hedeflerine ulaşmaya bir şey kalmadığını belirterek, bu hafta enerjiye, coşkuya ve dostluğa çok ihtiyaçları olduğunu söyledi.

FIFA'dan Adana Demirspor'a kötü haber!

FIFA'nın, sezon ortasında Hollandalı teknik direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Süper Lig ekibi Adana Demirspor'a transfer yasağı verdiği ileri sürüldü. Yağız Sabuncuoğlu'nun h...


Galatasaray'dan Süper Kupa kararı!

Süper Lig'in 37. haftasında kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'ın derbi öncesi Süper Kupa'yı almak istemediği ileri sürüldü. Galatasaray, hükmen galibiyetin ardından k...

Carlo Ancelotti'den Arda Güler itirafı! 'Sakatlık olmasa...'

Ancelotti, Alaves maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında şu açıklamaları yaptı: “Fran Garcia çok iyi iş çıkardı. Özellikle de başlarda. Joselu ve Brahim aynı şekilde. Daha fazla süre ...


Hull City'nin yeni hocası için isim verdi

Championship'i 7. sırada bitirerek Premier Lig yolunda play-off turuna kalamayan Hull City'de Teknik Direktör Liam Rosenior'un görevine son verilirken yeni hoca arayışları sürüyor.

Bostanlısporlu Ateş, Rus rakiplerini geçerek 2. oldu

Bostanlıspor'un master yüzücücü Servet Ateş bu kez de Alanya'daki Uluslararası Yüzme Yarışmaları'nda Rus rakiplerini geçerek ikincilik kürsüsüne çıktı. Türkiye Yüzme Federasyonu'nun Rusy...


Ertuğrul Sağlam: Kariyerimde ilk kez bunu yaptım

Sezonun ortasında takımdan gönderilen, Sakaryaspor yenilgisinin ardından tekrar Kocaelispor'un başına getirilen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kariyerinde bir ilke imza attı.

TFF resmen açıkladı! Türkiye Kupası finalinin stadı ve tarihi belli oldu

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final müsabakası, 23 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.


İzmir takımlarında son durum

1963-1964 sezonunda perdeyi açarak 2007-2008'den sonra da TFF 1. Lig adını alan organizasyonda İzmir'i temsil eden Göztepe geride kalan sezonda, Süper Lig'e yükselirken, Altay da 2. Lig'e...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Hasan Can Kaya: Cem Yılmaz ile şakalaştık bitti

Cem Yılmaz'a 'veteran komedyen' yanıtıyla gündem olan Hasan Can Kaya yeni açıklama yaptı. Cem Yılmaz geçen günlerde şovu sırasında bazı seyircilerinin Gebze'den geldiklerini söylemesi üze...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Parvovirüse dikkat!

Özellikle çocuklarda yaygın olarak görülen ve beşinci hastalık olarak bilinen Parvovirüs B19 son günlerde yetişkinleri de etkilemeye başladı. Tıbbi Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Aynur Eren Topkaya ‘’Bu virüs bulaştığı kişinin yaşına ve genel sağlık durumuna göre farklı belirtilere yol açar’’ dedi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR