Yukarı
108542

Bahçeli'den Çağrı Heyeti'ne rest

31 Mayıs 2016 15:51
MHP Genel Başkanı Bahçeli, parti grubu konuşmasında MHP'nin olağanüstü kurultay tarihiyle ilgili net konuştu. 

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çağrı Heyeti'nin 19 Haziran tarihli kurultay kararını tanımadıklarını belirterek "19 Haziran tarihini tanımıyoruz! 10 Temmuz dışında bir kurultay tarihi tanımıyoruz!" diye konuştu

İşte Bahçeli'nin açıklamalarının satır başları:

Türk milleti bir bütün olarak bu sinsi oyunu bozmak zorundadır. Gün bir olmak ayağa kalkma günüdür. Türk milleti ortak akılla bu badireyi atlatmalıdır. Bizim derdimiz Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceği ve içine çekildiğimiz tuzaktan nasıl kurtulacağımıza yöneliktir.

Bölücü terör her gün üçer beşer vatan evlatlarını şehit etmektedir. İhanet sıradanlaşmış, adı konulmayayan isyankarlık zirveye çıkmıştır. Az sayıdaki teröristlerin teslim olması büyük bir başarıymış gibi sunulmuştur.

ŞEHİT ANNELERİ AĞLARKEN TERÖRİSTLER ANNELERİYLE KUCAKLAŞIYOR

Şehit anaları ağlarken teröristlerin ve annelerinin kucaklaşması ne diye ekrana getiriliyor!

Şehit aileleri ağlarken teröristlerin aileleriyle kucaklaşmaları fotoğrafına methiye mi dizelim!

(Daha önce günlüğü ele geçirilen kadın PKK'lı Nusaybin'de teslim olmuş ve daha sonra anne ve babasıyla görüştürülmüştür)

Teröristler helikopter düşürür hükümetten bir çıt çıkmaz. Teröristler millete kan kusturur beyzadeler yeni koltuk siparişini hükümet programına yazar.

MASA YA AÇILDI YA DA AÇILMAK ÜZERE

Anlaşılan yeni müzakere masası ya açıldı ya da açılmak üzeredir. Eski ezberleri bıraktığını zannetmiştik. Hem Cumhurbaşkanı olmasından hem de bizim düşüncelerimizi savunduğundan dolayı takdir etmiştik. Ne demek silahları gömmek, ne demek silahlara beton dökmek. Ne demek sonra Meclis'e gelip siyaset yapmak. Türkiye Cumhuriyeti Meclisinde yeteri kadar Kandil kontenjanı terörist vardır. Sayın Erdoğan'ın değerlendirmeleri çözülme döneminin güncelleştiğine işarettir.

Dışarı çıkan terörist kaldığı yerde saldırılarına devam edecektir. Az milletimiz pişkince kandırılmıştır. Bırakın dışarı çıkmayı topraklarımıza silah ve bomba yığmışlardır. Şimdi sayın Erdoğan marjinal önerileri sıralamaktadır. Aynı yoldan geçip farklı sonuç beklemek zaman ve emek israfıdır.
Teröristler döktükleri kanda boğulmalı ya da döktükleri kanın damla damla hesabını vermelidir. Teröriste aklı çelişmiş insan muamelesi yapılamaz.

SAYIN ERDOĞAN'DNA MÜZAKERE DEĞİL MÜCADELE BEKLİYORUZ

Sayın Erdoğan'dan müzakere değil mücadele bekliyoruz.
Kim ülkemizde ağır siyasal ve sosyal açmazın yaşandığını iddia edebilir! Kim varolan kargaşanın bir yönetim zaafı olmadığından söz edebilir.
Ülkemizin daha iyi bir yöne gideceğine yönelik umutlarımız daha azdır.

BAŞBAKAN, CUMHURBAŞKANI'NIN ANAYASA'YI İHLAL ETTİĞİNİ BİLMEKTEDİR

Yeni hükümetin 24 Mayıs'ta okunan programın omurgasında Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesi sonrası oluşan fiili durumun yasal duruma geçirilmesi zaruri olmuştur ifadeleri yer alıyor. Yeni Başbakan demiştir ki "Cumhurbaşkanının fiili durumunu anayasal duruma getirmek benim boynumun borcudur" diyor. Başbakan Anayasa'yı ihlal ettiğini bilmektedir.

Parlamenter sistemle palazlananlar şimdi yeni bir kişiye yeni bir koltuk ihtas etmek istemektedir. ABD'li askerler IŞİD'e karşı Rakka operasyonu sırasında PYD armasıyla objektifleriyle yansımıştır. PYD eşittir PKK'dır. Müttefikimiz ABD PKK ile yanak yanağadır.

AKP'nin Dışişleri Bakanı'nın ABD'yi iki yüzlülükle suçlaması işlenen cürüm açısından hafif kalmaktadır. Bundan sonra NATO'ta yüz yüze nasıl bakılacak?
İranlı Zarraf'ın ABD'deki yargılandığı davada bakanların milyonlarca rüşvet aldığı ortaya çıkmıştır.

BİZDEN ANCAK ÜLKÜCÜ İRADE VE TÜRK MİLLETİ HESAP SORAR

MHP'yi laikiyle tanımayan mahrum cahiller sıra sıra karşımıza dizilip süngümüzün düştüğü yalanına sarıldılar. Bizden ancak ülkücü irade ve büyük Türk milleti hesap sorar.

Olağanüstü kurultayın yapılmaması karşısında ödün verdiğimiz alçak bir tezvirattır. Biz ülkücüyüz! İslamın göklerde dalgalanan ar ve namus bayrağıyız. Sırtımıza hançer sallayanları bundan sonra da yıkacağız.

10 TEMMUZ'DAN BAŞKA KURULTAY TARİHİ TANIMIYORUZ

Yargıtay son noktayı koydu! Bize de düşen MHP'nin daha fazla tartışılmasını engellemek. Biz de kurultay tarihimizi 10 Temmuz 2016 olarak ilan ettik. Yargıtay'ın kararı sonrası lazım gelen açıklamayı yaptık. Rize'de çay toplayan bir hukukçunun yönettiği bir kurumdan da başka bir şey beklenemezdi. Sanıyorum çayın deminin almasını bekliyordu. Yargıtay Başkanı'nın çizme giyip pancar sulaması an meselesidir. Dünya Yargıtay, Danıştay ve Sayıştay Başkanlarına güzeldir. Paralel ve yandaş kuşatmasına alınmış yargının mecali kalmamıştır. Adaletin kalan izleri de Rize'de Kırşehir'de hakkın rahmetine kavuşmutur. 10 Temmuz'daki kurultayda hem tüzüğünü değiştireceğiz hem de seçim yapacağız. 19 Haziran tarihini tanımıyoruz! 10 Temmuz dışında bir kurultay tarihi tanımıyoruz! 19 Haziran tarihini açan ve MHP'yi paralel hesaplarıyla MHP'yi ele geçirmeye çalışanları da dikkate almıyoruz.

Gerçek Gündem

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

İsrail muhalefetinden Netanyahu'ya suçlama! "Esir takası anlaşmasını engellemeye çalışıyor"

İsrail'de adı açıklanmayan bir yetkili bugün, Tel Aviv'in Hamas'la herhangi bir anlaşma çerçevesinde savaşı bitirmeyi kabul etmeyeceğini" söyledi. Bu haberin ardından muhalefet temsilcile...

Brezilya'da sel felaketi: Çok sayıda ölü ve kayıp var

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde yaşamını yitirenlerin sayısının 57'ye, kaybolanların sayısının 70’e çıktığı bildirildi.


Rusya, Zelenskiy'i arananlar listesine aldı

Rusya İçişleri Bakanlığı, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’yi arananlar listesine aldı. Bakanlığın veri tabanındaki arananlar listesine doğum yeri ve tarihi ile adı konan Zelens...

Gazze'de ateşkes umudu

Mısır medyası, Gazze Şeridi'nde ateşkes görüşmeleri için yola çıkan Hamas heyetinin başkent Kahire'ye ulaştığını duyurdu.  Kahire el-İhbariye televizyon kanalının üst düzey bir kaynaktan ...


'Diplomasi alanında bir ilk...'

Ukrayna'daki savaşla ilgili sanal gerçeklik içerikleri hazırlamış olan Game Changers adlı bir ekip, Ukrayna Dışişleri Bakanlığı adına resmi açıklamalar yapacak olan “Victoria” adlı yapay ...

Brezilya'daki selde onlarca ölü ve kayıp

Yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Brezilya'nın güneyindeki Rio Grande do Sul eyaletini etkileyen sel felaketinde 38 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Açıklamada, ölenlerin kimlik...


İngiltere'deki yerel seçimde hükümet ağır yara aldı

İngiltere'deki yerel seçimlerde birçok bölgede sonuçlar belli oldu. İktidardaki Muhafazakar Parti 448 sandalye kaybetti ve üye sayısı 479'a geriledi. İngiltere ve Galler'de belediye başka...

Kente giriş paralı olmuştu: 8 günde 700 bin euro kazandılar

Venedik, günübirlik ziyaretçilerden aldığı giriş ücretinden 700 bin euro'dan fazla gelir elde etti. İtalya'nın kanallarıyla ünlü Venedik kentinde, şehri günübirlik ziyarete gelen turistle...


Rusya'dan Macron'a tepki: Tehlikeli açıklamalar

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme ihtimallerinin bulunduğunu yinelemesine ilişkin, bu açıklamaların tehlikeli olduğunu söyl...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Murat Yıldırım 'Teşkilat'a veda ediyor

Ünlü aktör Murat Yıldırım iki sezon boyunca başrolünü oynadığı Teşkilat’a veda etmeye hazırlanıyor. "Teşkilat" dizisi 111. bölümde sezon arası veriyor. Ankara’da başlayan ve Milli İstihba...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Alzheimer’ı erken yakalayın

Alzheimer genellikle ileri yaşlarda görülen bir bunama türü olarak biliniyor. Oysa hastalığın yıllar öncesinden belirti vermeye başladığını belirten Prof. Dr. Uludüz, ‘’Bu nedenle Alzheimer’ın evrelerini bilmek, erken teşhis edilerek, ilerleme hızını yavaşlatmak için önemlidir’’ dedi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR