Yukarı
109250

Bayraklı’da Toptaş Aday Adaylığını Açıkladı

18 Mayıs 2013 14:58

Ege’nin Sesi-Ali Arda PERK/ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkan Yardımcısı ve 2009 Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Mehmet Toptaş, Tepekule Kongre Merkezi’nde düzenlediği kahvaltıyla 2014 seçimleri öncesi Bayraklı Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı.

Kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Taşkın Işık başta olmak üzere Bayraklı’da ikamet eden muhtarlar, dernek başkanları ile yöneticileri ve Toptaş’a destek verenler katıldı. 2009 yerel seçimlerinde 21 bine yakın oy aldıklarını ve bunun azımsanamayacak bir oran olduğunu dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı ve 2009 Belediye Başkan Adayı Mali Müşavir Mehmet Toptaş, 2014 seçimlerine bomba gibi hazırlandıklarının mesajını verdi.

‘’İmar Rezaletiyle Karşı Karşıyayız’’

Amaçlarının Bayraklı’yı ayağa kaldırmak olduğunun altını çizerek konuşmalarına başlayan Başkan aday adayı Mehmet Toptaş, ‘’İzmir’in en müstesna şehri, İzmir’in ilk kurulduğu yer. Mükemmel bir coğrafyaya sahip ama sağa sola şöyle bir bakın bulunduğunuz yerden, hiç layık olmadığı şekilde de bir imar rezaletiyle karşı karşıyayız. Yabancı konuklarımız geliyor, Bayraklı’da Altınyol’dan geçerken yukarı baktıklarında hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Hele hele içerileri gezdirsek, Cengiz Han Mahallesi’ne kadar çıksak labirent gibi yollardan insanların nasıl seyahat ettiğini görseler çok şaşırırlar. İmar revizyon planlarıyla Bayraklı’nın bir an önce düzelmesi lazım. Bu ortak akılla olur, el birliğiyle olur. Ekibin iyi olacak’’ ifadelerini kullandı.

‘’Herkesle Kucaklaşmaz İstiyoruz’’

2014 seçimlerinde sloganlarının ‘Herkes eşittir Bayraklı’ olduğunu açıklayan Toptaş, ‘’Etnik kökeni, dini inancı ne olursa olsun, Atatürk sevgisi olan, vatan millet sevgisi olan, bayrak sevgisi olan herkesle bu ilçede kucaklaşmak istiyoruz’’ diyerek kapılarının herkese açık olduğunu söyleyen Başkan aday adayı Toptaş Bayraklı için 32 tane proje hazırladıklarına değindi.

‘’İşi Bilmeyen Kadrolarla Çalışırsanız…’’

Kimsenin mağdur edilmeyeceği, müteahhitlerin teveccüh göstereceği bir imar planı hazırladıklarını ifade eden Toptaş, ‘’Yeni çıkan imar yönetmeliğinden dolayı ruhsat alamıyorlar inşaat yapmak isteyenler. Biz yurtdışından yatırımcı çağırırken belediyemiz maalesef ruhsat veremiyor Büyükşehir’in yaptığı yanlış imar yönetmeliğinden dolayı. İşi bilmeyen kadrolarla çalışırsanız, işi bilmeyen insanlarla yola çıkarsanız yarı yolda kalırsınız’’ diye konuştu. 

‘’Bayraklı’yı Kesin ve Kesin Kazanabiliriz’’

2009 yerel seçimlerinde 21 bin oy alarak dengeleri alt üst ettiklerini iddia eden Toptaş, yeni  bir anket yaptırdıklarını söyledi. Toptaş, ‘’Bu sefer yaptırdığımız anketlerde ki benim oğlum Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde okuyor. Belki taraflı da diyebilirsiniz, ama çok bilimsel bir anket yaptırdık. 2 defa yaptırdım, özellikle ‘Bayrak Mitingi’ sonrasında Bayraklı Belediye Başkanlığı’nı kesin ve kesin kazanabiliriz. Çünkü ankette çıkan sonuç oydu. Çocuklar çok özverili çalıştı. Hiç biz öyle 17-18-20 bin lira para verip başkaları gibi büyük finansman sağlayarak yaptırdığımız bir çalışma değildi. Çocuklara bir takım yolluklarını yemeklerini verdik 5 günlük çalışma sonunda bitirdiler’’ diye konuştu ve ekledi: ‘’Bayrak Mitinginden sonra ne olduysa oldu, özellikle gençlerin teveccühü arttı. Her gün yolda 3-4 kişinin kaydını yapar hale geldik, eskiden kayıt yapacak adam arardık.’’

‘’Hadise Konseri İptal Edilmeliydi’’

Hasan Karabağ ile ilişkilerinin devam ettiğini, kendisini kötülemediğini dile getiren Toptaş, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda Hadise konserinin iptal edilmemesine tepki gösterdi. Toptaş,  ‘’Zaman zaman telkinde bulunuyoruz, şunlar yanlış bunları yapma diyoruz. Mesela yarın 19 Mayıs, çok özel bir gün. Gönül isterdi ki çok şaşalı kutlayalım. Ama Reyhanlı’da yaşanan olay sonrası böyle acılı günlerde bir Hadise konseriyle karşı karşıya kaldık. Diğer belediyelerin iptal ettiğini söyledik ama Başkan sponsor tarafından yaptığını kesinlikle iptal edemeyeceğini söyledi. 51 vatandaşımız ölmüş biz burada gençlerimizi eğlendiriyoruz gerçekten ağırımıza gidiyor. Bunların olmaması lazım’’ açıklamalarında bulunan Toptaş Bayraklı Belediye Meclislerinde yaşanan kavgalardan da bıktıklarını, kavgalarla anılmak yerine hizmetlerle anılmak istediklerini söyledi.

‘’Kimsenin Stepnesi Değiliz’’

Biz çalışan insanın yanında olacağız’ diyen Toptaş, kimsenin stepnesi olmadıklarını yineledi. Bayraklı’nın yakasının bir araya gelmediğini iddia eden Başkan aday adayı, 5 sene içinde yapılmayan belediye hizmet binasına da tepki gösterdi. 


MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet...



MHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet...



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Denizlispor, Kubilay Aktaş'ı kadrosuna kattı

Daha önce Kasımpaşa, Boluspor ve İstanbulspor'da da oynayan, Süper Lig'de 18 maçta görev yapan Kubilay Aktaş, bu sezon 5 lig karşılaşmasında formasını giydiği Gaziantep FK ile sözleşmesin...

İzmir'de Dün Gece Bunlar Yaşandı!

Günün öğlen saatlerinde bir şölen havasıyla başlayan Taksim Gezi Park’na destek saat 19:00’da vatandaşların Alsancak Kıbrıs Şehirtleri’ndeki Starbucks’a saldırmalarıyla gerildi.


İzmir Yine Toz Duman

Ege'nin Sesi-Ali Arda PERK/ Günün öğlen saatlerinde bir şölen havasıyla başlayan Taksim Gezi Park’na destek saat 19:00’da vatandaşların Alsancak Kıbrıs Şehirtleri’ndeki Starbucks’a saldı...

Kılıçdaroğlu Esnafın Sorunlarını Masaya Yatıracak

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili ve esnaf teşkilatının onursal başkanı Mehmet Ali Susam, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 Haziran’daki İzmir programını anlattı, Türkiy...


Gündoğdu'da Karnaval Havası

Taksim’de başlayan Gezi Parkı olaylarına İzmir’de direniş tam gaz devam ediyor.

İzmir’deki olaylar: AKP ilçe binası ateşe verildi

Taksim Gezi Parkı'nda yaşanan olayları protesto etmek için İzmir'de üç gündür devam eden gösteriler sırasında AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı eylemciler tarafından ateşe verildi.


Alsancak Savaş Alanı!

İzmir'de Taksim Gezi Parkı'ndaki polis müdahalesini protesto eden grup, Konak yönüne yürüyüşe geçti. Polis, grubun önünü kesip gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. Daha sonra B...

Taksim'in Ateşi İzmir’e Sıçradı

Taksim Gezi Parkı’nda 4 gün önce başlayan direniş ateşi, bugün tüm Türkiye’ye birlikte İzmir’e de sıçradı.


Gezi Parkı eylemcilerine sınır ötesi destek

New York’taki Bryant Park’tan Taksim Gezi Parkı eylemcilerine öyle bir destek geldi ki… Bryant Park’ta çekilen videoda bakın neler söylüyorlar…