Yukarı
125988

Güzelbahçe Yeniden Avkıran'ı İstiyor

30 Eylül 2013 12:10

BİNLERCE GÜZELBAHÇE HALK’ININ İMZASIYLA;

Güzelbahçe’deki tüm sivil toplum örgütleri, tüm mahalle muhtarları, tüm kanaat önderleriyle beraber Güzelbahçe Halkının coşkulu isteğiyle yeniden başkan olarak görmek istediği İki dönem Güzelbahçe Belediye Başkanlığı yapan ve Mart 2014 seçimleri için de yeniden aday olan Ertan Avkıran, “Geçmişte yaptıklarım gelecekte yapacaklarımın teminatıdır. Ben Güzelbahçe için kendini feda etmiş biriyim. Güzelbahçe’yi yeniden Güzelbahçeliler yönetecek. Muhtarları ile sivil toplum kuruluşları ile Güzelbahçe’yi topyekun harekete geçireceğiz” dedi.


Avkıran’ı yeniden Başkan görmek istediklerini belirten mahalle muhtarları “Biz Ertan Başkanı istiyoruz, İlçemiz Güzelbahçe’de yerel Demokrasi ve Uzlaşı ancak Avkıranla sağlanır bu sebepten dolayı kendisine destek amaçlı imzalarımızı da sunmuş bulunmaktayız” ifadelerini kullandılar. Avkıran, seçim çalışmaları kapsamında mahalle gezilerini sürdürüyor. Avkıran’ın eski mahallesi olan Yaka’da da büyük ilgi gören Avkıran, Muhtar Erdal Tekin ve mahalle halkıyla bir araya geldi, “Güzelbahçe’yi yeniden şahlandıracağız” dedi. Beraberinde Bir Önceki Yelki Belediye Başkanı, Güzelbahçe ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Soyoğlu, Eski Meclis Üyesi Nazmi İletmiş, Eski İlçe Başkanı ve mevcut meclis üyesi İhsan Seyhan, TEMAD Güzelbahçe Şubesi Başkanı Osman Kaçmaz, ADD Başkanı Kadriye Atasoy, GÜLDER Başkanı Turgut İnel, Güzelbahçe Kefalet Kooperatif Başkanı Selahattin Erbay, Türk Kadınlar Birliği Güzelbahçe Şube Başkanı H. Güldeniz Tokat, Türk Anneler Derneği Güzelbahçe Şube Başkanı Hatice Pekin, Ege Bölgesi Gırgır Balıkçıları Derneği Başkanı Mehmet Aksoy, Güzelbahçe Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Kayran, İzmir Roman Hakları Merkezi Başkanı Vedat Karakaya, Meclis Üyesi Leyla Cengiz, Meclis Üyesi Enis Bozdoğan ve CHP Kurultay Delegesi Suzan Sultan Koşar ile birlikte vatandaşlarla sohbet eden Avkıran, “ Cumhuriyet Halk Partisi’nin Güzelbahçe’de, Güzelbahçeliler arasında ayrı bir yeri, ayrı bir değeri vardır. Güzelbahçeliler, Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısıdır” dedi.



YAŞAM STANDARTINI YENİDEN YÜKSELTECEĞİZ

İki dönem başkanlık yaptığı ilçede bir dönem daha istediğini, amacının Güzelbahçe’yi marka ilçe yapma yolunda yarım kalan projelerini gerçekleştirmek olduğunu vurgulayan Avkıran, “ Güzelbahçe yine Güzelbahçeliler tarafından yönetilecektir. Bu ilçede yaşayan, buranın ekmeğini yiyip suyunu içenler tarafından idare edilecektir. Güzelbahçe bir süredir özlediği içtenliğe, samimiyete yeniden kavuşacaktır. Amacımız İzmir’in bu güzel ilçesini yeniden ön plana çıkarmak, bu ilçenin yaşayanlarının yaşam standartını yukarıya çekmektir” diye konuştu.




“KENDİMİ FEDA ETTİM”

Geçmişte hak etmediği şekilde kötü bir süreç yaşadığını, bir anlamda kendisini Güzelbahçe için, Güzelbahçeliler için feda ettiğini kaydeden Avkıran, şunları söyledi: “ O dönem artık geride kaldı. Zor günlerdi ancak artık önümüze bakmak lazım. Benim için burada partimin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı çok önemli. Bunun için elimden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırım. Hiçbir zaman kişisel kaygılarla hareket etmedim. Aslolan hizmettir hem partime hem ilçeme. Bu nedenle diyorum ki, ben krizi yönetir, çözer ve halkı mutlu ederim. Uzlaşıyı esas alan yönetim anlayışımla bütün bürokratik engelleri aşarım. Kapım her zaman her gelene açıktır. Vurmadan gel sormadan otur. Anlayışım budur. Ve geçmişim geleceğimin teminatıdır. Güzelbahçe’yi muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla, zengin ve işinin ehli bir kadroyla Yaşanabilir, huzurlu ve mutlu, geleceği sağlam temeller üzerine oturmuş bir ilçe haline getireceğiz .” dedi.

 



Yorumlar

  • sayın başkanım siz zaten güzelbahçe yi marka şehir yaptınız. bundan sonra da engin tecrübelerinizle daha iyi yerlere getireceğinize inanıyorum. orayı bu kadar değerli ve güzel bir yer yapan sizsiniz.mavi ve yeşili bozmadan buralara taşıdınız. işte çeşme alaçatı toki evleri bunlara en kötü örnek bence . siz güzelbahçenin bütün sorunlarını en başından biliyorsunuz ve bunların nasıl çözüleceğini de inşallah seçim dönemini başarı ile atlatır yine başkanımız olursunuz. saygılar.
    mahinur günay
    20 Ekim 2016 03:25
  • Güzelbahçe ilçe oluşumundaki şu anki fiziki yapısını ve görünümünü ilçede 1977 yılından beri siyaset yapan Sn.Ertan AVKIRAN a borçludur kendisinin ilçemize yaptığı ve gerçekleştirdiği projeleri bilmiyenler lütfen araştırıp öğrensin bilenlerde vefalı düşünsün bu insan ilçemiz için bir değer bir şanstır.bazı yorumcular kendisi hakkında haksızlık yapıp,yaşını bahane ediyor.Ertan Avkıran bu yaşa Güzelbahçe'ye hizmet ederek gelmiştir.Sonuç olarak Avkıran siyasete bu yaşında başlamamıştırki.Böyle siyasi değerler her ilçede bulunmaz.zaten Güzelbahçe halkıda kendisine desteklerini en yoğun olarak veriyor.Halkın destek gücünü göstermesine çok az kaldı.
    doğrucu davut
    20 Ekim 2016 03:25
  • Gbahcede ertan avkirandan baskasina oyy atmam....
    Anil canbaz
    20 Ekim 2016 03:25
  • EMANETİNİ ALMAYA GELİYOR GERCİ EMANETE HIYARNET YAPTILAR AMA OLSUN EMANET EMANETTİR GERCEK CHPLİ HARBİ ATATÜRKÇÜ GELİYOR KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK EMANETİ VERECEKSİN VERMEYEN ÇİNGANE OLSUN KORKUYORLAR KORKACAKLAR ADAM FENA GELİYOR TÜM İLÇE ARKASINDA HAAA BİŞEY DAHA VAR BAGIMSIZDA ALIR EMANETİ SIKINTI YOK KORKMASINLAR YOLA CIKTI CHPLİ VEYA BAGIMSIZ GELİYOR EEE ARTIK EMANETİN EMANETTCİ SİDE AYARLASIN KOLTUGU ALIŞMAMAK LAZIM EMANETE CAN KARDEŞLER HABERİNİZ OLSUN AVKIRAN SAHALARDA ......CAN KARDEŞLER SİZİN İÇİN İSAYA VE MUSAYA DUA EDİCEM İSA SİZİ KORUSUN CAN KARDEŞLER .......ALLAH BU VERDİMİ VERİYO ......
    EROL UYSAL
    20 Ekim 2016 03:25
  • GELİYOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR ERTAN AVKIRAN GELİYOR HALK HERKES YANINDA ŞU AN BİLE ONUN YAPTIĞI ESERLERİN AMFİ TİYATRONUN MEVCUT SEYİR TEPESİNİN KANALİZASYONUN KİMSENİN AKLINDAN ÇIKMAMASI LAZIMDIR 1977 DEN BERİ GÜZELBAHÇEYE YAPTIĞI HİZMETLER BİLİNMEKTEDİR HİZMETLERİ MERAK EDEN VARSA ERTAN BAŞKANIMIN KAPISI HERKEZE AÇIKTIR GİDİP SORABİLİRLER HALK ERTAN BAŞKAN DİYOR GEZRİSİ TEFERRUATTIR HALEP ORDAYSA ARŞIN BURDADIR GÜZELBAHÇE YE BAŞKAN OLMAK İÇİN SEÇİME ALTI AY KALA SAHNEYE ÇIKIP BAŞKAN OLUNMAZ HİZMET VE YILLARCA ÇALIŞIP EMEK VERDİKTEN SONRA BAŞKAN OLUNUR SEÇİM KAZANILIR.........................
    KİM NEDERE DESİN
    20 Ekim 2016 03:25
  • Avkıran olmazsa seçim kayıp bu böyle..
    Handan Tunç
    20 Ekim 2016 03:25
  • Avkıran, aday gösterilzse, bağımsız aday olacağını söyluyor. Chp'yi oyları bölmekle tehdit ediyor. Aziz Kocaogluya da arası bozuk. Ekonomi üniversitesine çektiği peskeş yüzünden. Ağaçlandırma alanlarını imar çıkarıcaz diye Ekrem Demitaşa sattılar. Güzelbahçede herkes bunu biliyor. Başa gelirse intikam alacak. Belediyede ve ilçe örgütünde Herkes korku içinde. Bu kavga bitsin artık. İnce de çekilsin, Avkıran da çekilsin. Barış gelsin. Rahatlık gelsin.Güzelbahçe'nin önü açılsin.
    BALIKÇILAR
    20 Ekim 2016 03:25
  • GÜZELBAHÇE'DE 3500 EV VE İŞYERİ YARGIDA. 70-80 YAŞINDAKİ İNSANLAR YARGILANIYOR. YAZIKTIR. İNCE'YLE AVKIRAN'IN KİŞİSEL HESABI YÜZÜNDEN BU ACILAR YAŞANDI. AVKIRAN ŞİKAYET ETTİ, İNCE MÜHÜRLEDİ. BUNU GÜZELBAHÇE'DEKİ HERKES BİLİYOR. İKİSİNİ DE GÜZELBAHÇE İSTEMİYOR.
    PARTİYE VE GÜZELBAHÇE'YE ZARAR VERİLDİ!
    20 Ekim 2016 03:25
  • Güzelbahçe'nin son 15 yılı kayıptır. Bıraksınlar artık bu saatten sonra. İnce'yle sürekli kavga ve mücadele içindeler. Çekilsinler artık kenara. İş yapabilecek, yeni insanların önünü kapamasınlar. Fotoğrafta yanında gördüğünüz o insanlar bile Avkıran'ın olmayacağını biliyor ve açık açık heryerde bunu konuşuyorlar. Pırıl pırıl adaylar çıktı bu dönem Güzelbahçe'de. Güzelbahçeyi kaybetmek istemiyorsa, Parti bunu değerlendirmeli. Benim favorim Mustafa Gürkan'dır.
    YALI MAHALLESİNDEN
    20 Ekim 2016 03:25
  • Ne avkıran'ı ne İnce'yi istemiyoruz. Güzelbahçe'ye solcu başkan Mustafa Gürkan gelsin. Tek iş yapabilecek, bilegi bükülemeyecek o var içlerinde. Ölümüne arkasındayız. ALAYINA İSYAN, MUSTAFA GÜRKAN!
    GÜZELBAHÇE GENÇLERİ
    20 Ekim 2016 03:25
  • ERTAN AVKIRAN DAVA SONUNDA SEÇİLENİLİRLİĞİNİ KAYBEDEBİLİR. 19 ADET KAMU EVRAKINDA SAHTECİLİK VE KIYMETLİ EVRAKTA SAHTECİLİK SUÇUNDAN DA YARGILANIYOR. BUNLARIN BELGESİ VAR MAHKEMEDE.. BUNLARDAN AKLANIP SEÇİLME YETERLİLİĞİNİ KAYBETMEMESİ GEREKİYOR. İŞİ ÇOK ZOR.
    ESKİYE RAĞBET OLSAYDI, BİT PAZARINA NUR YAĞARDI..
    20 Ekim 2016 03:25
  • BİRİNİN GERÇEĞİ ERTAN AVKIRAN'A SÖYLEMESİ GEREKİYOR ARTIK. HEM YAŞ FAKTÖRÜ, HEM YARGI SÜRECİNDEN AKLANMAMIŞ OLMASINDAN DOLAYI İSMİ ÇİZİLMİŞ DURUMDA. CHP GENEL MERKEZİNDE KESİNLİKLE DÜŞÜNÜLMEYEN BİR İSİM. İNCE İLE ÇEKİŞME VE KAVGALARI GÜZELBHÇE'YE ÇOK BÜYÜK ZARAR VERDİ. ŞİMDİ ARTIK, GÜZELBAHÇE'DE YENİ BİR SAYFA AÇILMASI LAZIM..
    ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU!
    20 Ekim 2016 03:25

Yorum Ekle


Diğer Haberler

MHP'den AKP'ye geçen belediye borçlarını açıkladı: "623 milyon TL borç var"

31 Mart seçimleri sonrası MHP’li Belediye Başkan'ından koltuğu devralan AKP’li Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla belediyenin toplam borcunun 623 mil...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, favori şarkısını dinletti

Kızılcahamam'da MHP liderine gündem dışı başlıklar da soruldu. Beşiktaş'tan ayrıldığını belirten Bahçeli "Karagümrük'ün küme düşmesine de rıza göstermiyorum" dedi. Sevdiği şarkılar sorulu...


Cezaevlerinde 19 Mayıs'ta açık görüş kararı

Ceza infaz kurumlarındaki hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs'ta açık görüş izni tanındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlü ve tutuklulara 19 Mayıs Atatürk'ü ...

Askeri araç devrildi: Çok sayıda asker yaralandı

Van Başkale'ye 60 kilometre uzaklıktaki Esenyamaç Mahallesi'ne bağlı İran sınırındaki Yeşilbulak mezarında, sabah saatlerinde devriye görevi yürüten askeri araç, sürücüsünün kontrolü kayb...


Tunç, başörtülü hakimin reddini talep eden avukatı hedef aldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mahkeme heyetinde başkan ve üye hakimin başörtülü olması nedeniyle reddi hakim talebinde bulunan avukatın "28 Şubat zihniyetli" olduğunu öne sürdü. Olayla ilgil...

Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Özgür Özel'den 2028 mesajı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret etti. Ortak basın toplantısında konuşan Ekrem İmamoğlu, "Son yerel seçimden sonra millet...


Ayşe Ateş: Beni de öldürecekler, haberiniz olsun

Ayşe Ateş kendisinin de ölüm tehdidi altında olduğunu söyleyerek ''Konuşulmaya başlanmış. İçişleri Bakanlığı’na koruma başvurusunda bulundum. Ayşe Ateş'i de öldürecekler haberiniz olsun” ...

20 ilde operasyon: 74 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 20 ilde “Yasa Dışı Bahis, Nitelikli Dolandırıcılık, Nitelikli Hırsızlık ve Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği” suçlarına yönelik düzenlenen Sibergöz-39 operasyo...


Milletten kısıp vekile harcıyorlar

İktidarın tasarruf paketinden milletvekillerine ayrıcalık çıktı. Vekillerin taşıt saltanatına dokunulmayacak. Memurun sosyal tesisleri ise satılacak. Garantili projeler başta olmak üzere ...

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Özge Yağız'dan suç duyurusu

Özge Yağız geçen günlerde ABD'nin ünlü internet sitesi TC Candler tarafından her yıl yayımlanan 'Dünyanın en güzel 100 kadını' listesine Türkiye'den giren üç isimden biri olmuştu.

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Korkutan rapor: Obeziteden ölümler yüzde 50 artış gösterdi

Yayınlanan büyük ölçekli bir rapora göre, kalp rahatsızlıkları ve felç gibi obeziteye bağlı hastalıklardan ölen insanların sayısı son 20 yılda yüzde 50 arttı. Türkiye de obezite oranı yüksek ülkeler arasında çıkarak endişe yarattı. 2000 yılında yüksek vücut kitle endeksi, kişinin ömrünü kısaltan 11. önemli risk faktörüydü.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR