Yukarı
9707

Sporcular Urla’da Yelken Açtılar

23 Aralık 2011 03:21

Türkiye Yelken Federasyonu İzmir İl Temsilciliği ve Gençlik Hizmetleri İzmir İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Kulübü ev sahipliğinde yapılan yelken yarışları renkli görüntülerle sona erdi.

Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılan yelken yarışlarına İzmir’de bulunan 8 kulüpten toplam 150 sporcu katıldı. 2 gün süren yarışlarda olumsuz hava koşulları katılımcılara engel olamadı. Birçok dalda ödüle layık görülen sporcular optimist, laser ve techno dallarında ödüllerine kavuştular.

Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü onursal başkanı Ali Rıza Mete, Urla Belediyesi Başkan vekili Mehmet Bilgin, Urla Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Ferhan Erim, Urit Müdürü Mustafa Coşkun törende yerlerini aldılar.

Genç sporcuların göstermiş oldukları başarılardan duyduğu mutluluğu dile getiren Ali Rıza Mete, Urla’nın İzmir’in geçiş kapısı olacağını söyleyerek gösterilen ilgiden memnun olduğunu iletti.

Heyecanlı çekişmelerin sonunda Optimist Genel sınıfından Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Ş.Kerem Balanlı birinci, Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Rasim Yaşar ikinci, Çeşme Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Doruk Taneli üçüncü, Çeşme Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Leyla Şenocak dördüncü, Solo Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Arman Tıhmınlıoğlu beşinci olarak yarışmayı tamamladılar.

Optimist Kız kategorisinde Çeşme Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Leyla Şenocak birinci, Karşıyaka Yelken Kulübü sporcusu Ece Göksu Gök ikinci, Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Ecem Elmas üçüncü olarak kupalarını aldılar.

Optimist Junior kategorisinde Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Rasim Yaşar birinci, Solo Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Arman Tıhmınlıoğlu ikinci, Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Burak Kahrat üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Laser 4.7-Genel sınıfında Çeşme Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Bora Olcav birinci, Karşıyaka Yelken Kulübü sporcusu Ege Üret ikinci, Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Ege Kınalı üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

Laser 4.7-Junior sınıfında Karşıyaka Yelken Kulübü sporcusu Ege Üret birinci, Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Ege Kınalı ikinci, Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcusu Arda Gültekin üçüncü olarak ödüllerini aldılar.

420 sınıfında Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcuları İbrahim Balanlı-Doğa Singi birinci, Kerem Kezer-Fuat Yazıcı ikinci oldular.Techno 293-U17 Genel sınıfında Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Jonas Can Şendil birinci, Çeşmealtı Rüzgar Sörfü sporcusu Dilara Uralp ikinci, Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Asil Erden Dalgıç üçüncü olarak yarışmayı tamamladılar.

Techno 293-U15 Genel sınıfında Ali Rıza Mete Yelken Kulübü sporcusu Doğa Özkaraacabatlıoğlu birinci, Egemen Şen ikinci, Semih Sağlamol üçüncü olarak yarışmayı sonlandırdılar.



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

İzmir Ticaret Odası, Başkan Saniye Bora Fıçı’ya başarılar diledi

İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ile Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener, Foça Belediye Başkanı seçilen Saniye Bora Fıçı’ya ‘Nazar Boncuk’lu plaket ile teşekkür etti.

Prof. Dr. Budak “Dünyanın en yeşil ve sürdürülebilir üniversiteleri arasında ilk 100’deyiz”

*EÜ’de düzenlenen “Greenmetric Türkiye Ulusal Çalıştayı”nda konuşan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “Yaptığımız çalışmalar neticesinde Üniversitemiz,  Greenmetric Dünya Yeşil Üniversiteler...


Kardeş ülke Azerbaycan’dan İzmir Zirvesi

Türk firmalar ile Azerbaycanlı firmalar, Türkiye ile Azerbaycan arasındaki ticaretin artması için İzmir Ticaret Odası’nda bir araya geldi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen etkinlik kapsamı...

Foça’nın güzellikleri fotoğrafa yansıdı

İzmir Barosu Fotoğraf Grubu Foça Fotoğrafları Sergisi’nin açılışı, Foça Kaymakamı Mehmet Türköz ve Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Tercanlıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.


EÜ Öğrenci Dekanlığı  gençlerle el ele

Ege Üniversitesinin öğrenci odaklılık misyonu doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Necdet Budak’ın öncülüğünde kurulan Öğrenci Dekanlığı, hem öğrencilerin sorunlarına çözüm üretiyor hem de yöne...

Gaziemir’de 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Gaziemir’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, belediyenin düzenlediği çocuk etkinlikleri, kortej ve Yeni Türkü konseriyle coşkuyla kutlandı.  Başkan Ünal Işık, “Ulu Önderimiz Mu...


Bornova’da Atatürk Oratoryosu heyecanı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) İzmir Şubesi’nin kurduğu Çağdaş Yaşam Çocuk Korosu ve Bornova Belediyesi  işbirliğiyle gerçekleştirilecek Atatürk Oratoryosu, 28 Nisan Pazartesi gü...

23 Nisan Karşıyaka’nda coşkuyla kutlandı

Karşıyaka Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Taypak’ta düzenlediği Çocuk Şenliği büyük bir coşkuya sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklere yüzlerce çocu...


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kınık'ta Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Kınık’ta da büyük bir coşku ile kutlandı.

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Bülent Şakrak ile Esra Akpınar'ın aşkı belgelendi

Aşk yaşadıkları konuşulan Bülent Şakrak ve Esra Akpınar, önceki gece Etiler’deki bir mekâna girerken görüntülendi.

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Sıcak geçen ilkbahar kabusu erken getirdi

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyretmesinden dolayı Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığını bulaştıran keneler doğada erken görülmeye başladı. Uzmanlar keneler konusunda vatandaşı dikkatli olmaya çağırdı...

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR