Yukarı
1

Sinan Kara

Hüseyin Benzer Belediyeciliği iyi bilir

15 Haziran, 2026

   Talihsiz bir olay sonucu Buca Belediye Başkanı Görkem Duman tutuklandı. İnanıyorum ki tez zamanda hakkındaki iddiaları boşa düşürüp, özgürlüğüne kavuşacaktır.

   Sevgili Görkem Duman’ın yerine geçtiğimiz hafta Buca Belediyesinde seçim yapıldı. 

   25 CHP’li Meclis Üyesinin oyuyla, firesiz olarak Başkanvekilliği koltuğuna Buca Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Benzer seçildi.

  Bence Buca adına şanslı bir seçim oldu.

  Çünkü Hüseyin Benzer’i yaklaşık olarak 23 yıldır tanırım. Rahmetli Ensari Bulut döneminde Çiğli için çok emeği olmuştur. 

   Şimdiye kadar olan tüm tecrübesiyle, teknik olarak Belediyeciliği iyi bildiği gibi, Halkla ve sokakla olan bağları da oldukça güçlüdür. Seveni de çoktur. 

   O nedenle Buca için faydalı bir seçim oldu.

   Malumunuzdur. İktidar erki, CHP’li Belediyelere olanca acımasızlığıyla saldırıyor. Kendi Belediyelerine ise her türlü yardımı yağdırıyor. 

   Şayet önüne engeller çıkarılmazsa, Hüseyin Başkanın makamda kalacağı süre içerisinde Buca için elinden gelen gayretin fazlasını göstereceğinden eminim. Tabii ki gücü yettiğince.

   Seçim sırasında, Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç ve CHP Buca İlçe Başkanı Suat Bulut’un emeklerini de unutmamak gerekir. Buca’nın geleceği için ellerinden gelen katkıyı verdiler.

  Cemil Başkanın şimdiye kadar olduğu gibi, bundan böyle de Hüseyin Benzer’e olanca desteğini vereceği ve Buca için elinden gelen hizmeti esirgemeyeceğini düşünüyorum. 

  Şimdi Buca’da birlik zamanı ve Hüseyin Başkana destek olma zamanı. Katkı koyanları tebrik ediyorum. 

  Dayanışma yaşatır…

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

MasterChef Şampiyonu Eren Kaşıkçı Son Yolculuğuna Uğurlandı, 'Annem Böyle Olmaz'

'Kızıl Sakal' lakabıyla tanınan sevilen şef Eren Kaşıkçı'nın 37 yaşında hayatını kaybetmesi, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Sarıyer'deki cenaze töreninde annesinin yaşadığı büyük acı y...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Uzmanından polen ve arı alerjisine karşı 'aşı' önerisi

Çocuk Alerji ve Klinik İmmünoloji Uzmanı Dr. Berna Uzunoğlu, ilaç tedavisiyle kontrol altına alınamayan polen, ev tozu, evcil hayvan ve arı alerjilerinde uygulanan alerjen immünoterapisi (alerji aşısı) tedavisinin hayat kurtarıcı bir yöntem olduğunu belirtip, çocukların yaşam kalitesini önemli ölçüde artırdığını söyledi.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR