Yukarı
401766

Tom Cruise, eski rol arkadaşını hiç ihmal etmiyor

12 Nisan 2024 12:43

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, eski arkadaşlarını hiç ihmal etmiyor. Hatta 30 yıl önce beraber rol aldığı oyuncuları bile hâlâ mutlaka jestleriyle şaşırtıyor.

1995'te vizyona giren Vampirle Görüşme (Interview with the Vampire) filminde beraber rol alan Kirsten Dunst ve Tom Cruise hâlâ görüşüyor, belki de bunun en büyük nedeni Cruise'un vefalı olması ve jestlerini esirgememesi.

Kirsten Dunst, gotik korku filminde birlikte rol aldıktan 30 yıl sonra bile Tom Cruise'dan hâlâ her yıl Noel pastası aldığını söylüyor. Cruise, tatil sezonunda arkadaşlarına lezzetli beyaz çikolatalı hindistan cevizli kek göndermesiyle ünlü.

Dunst, geçtiğimiz günlerde aradan onca yıl geçmesine rağmen hâlâ Cruise'dan pasta aldığını söylüyor, hatta 2017 yapımı American Made'de Cruise'la birlikte rol alan kocası Jesse Plemons'un da pasta aldığını belirtiyor.

Cruise, Noel pastalarını Woodland Hills, California'da bir aile işletmesi olan Doan's Bakery tarafından hazırlatıp teslim ediyor.

Tatil şekerlemelerini aralarında Top Gun: Maverick'ten Glen Powell ve War Of The Worlds'den Dakota Fanning gibi eski rol arkadaşlarının da bulunduğu uzun bir ünlü listesine gönderdiği biliniyor.

Dunst, 1994 yapımı Interview With The Vampire'da Cruise, Brad Pitt, Christian Slater, Antonio Banderas ve Thandiwe Newton'la birlikte rol aldığında 11 yaşındaydı. Röportajda film çekimini hâlâ sevgiyle hatırladığını söyledi:

"Geriye dönüp baktığımda güzel anılarım var. Bu güne kadar gördüğüm hiçbir prodüksiyona benzemeyen bir yapımdı. Kostümler ve set... Hayatımın gidişatını değiştirdi."

Dunst ayrıca Cruise ve Pitt ile çekimler sırasında yaşadığı unutulmaz anları da anlattı. Dunst, Cruise'un; onu sevindirmek için soyunma odasına bir Noel ağacı koyduğunu anlattı.

Ayrıca Dunst, başta Pitt olmak üzere erkek rol arkadaşları tarafından kendisine bir prenses gibi davranıldığını da söyledi: "Evet, neredeyse tamamı erkeklerden oluşan bir setti ama herkes çok nazikti ve hiçbir şey tuhaf gelmiyordu. Brad benim için bir ağabey gibiydi."

Sözcü



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


Diğer Haberler

Eda Ece: Annelik büyük bir şey

Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer, 4 Nisan’da kızları Mina İpek’i kucaklarına almıştı. Ece, doğum sonrası süreçte neler yaşadığını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle pa...

Boran Kuzum: Popom çok konuşuldu, dublör kullanmadım

Oyuncu Boran Kuzum, konuk olduğu bir programda 'Behlül' karakterine hayat verdiği 'Bihter' filmindeki sevişme sahneleri hakkında konuştu. Oyuncu Boran Kuzum, Birsen Altuntaş'ın YouTube pr...


Esengül'ün hayatı film oluyor

Assolist Esengül 1979 yılında 24 yaşındayken esrarengiz bir trafik kazasında yaşamını yitirmişti. Şarkıcının sırlarla dolu yaşam öyküsü 'Uçurumda Açan Çiçek: Esengül' adıyla film oluyor. ...

Hadise, Belçika'da bir müzik yarışmasında jüri üyesi oldu

Hadise Açıkgöz, 18 yaşındayken yarışmacı olarak katıldığı 'Idool' programının yayınlandığı kanalda ekrana gelecek yeni bir müzik yarışmasında jüri koltuğuna oturdu. Hadise Açıkgöz, 2003't...


Kıvanç Tatlıtuğ'dan 'Çağatay Ulusoy' açıklaması

Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy ile küs olmadığını söyledi. Tatlıtuğ, "Dostluklar Instagram takibiyle mi pekişiyor? Bence bu sorunun cevabını siz de biliyorsunuz" dedi. Kıvanç Tatlıtuğ, Ç...

Ünlü şarkıcı master yapmış... 'Notlarım da pek bir yüksek'

'Hercai', 'Ateşteyim' gibi şarkılarıyla tanınan ünlü şarkıcı Çelik üniversite yıllarında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.


'Zeytin Ağacı'nın yeni sezon tarihi açıklandı

Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz ve Murat Boz'un başrollerini paylaştığı 'Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonu 11 Temmuz'da Netflix'te izleyiciyle buluşacak. Netflix Türkiye yapımı 'Z...

Aslıhan Karalar'dan çifte kutlama

Karalar’ın, yakın dostları hediyelerini Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı’na (TODEV) bağışta bulunarak verdi. Oyuncu, birçok ünlü ismin de katıldığı davette misafirleri ile yakın...


Dilan'ın eski aşkı Thor İstanbul’u çok sevdi

Thor, mekanda kız arkadaşı ile koyu bir sohbete daldı. Deniz ile ayrılığının ardından İstanbul’da yaşamını devam ettiren yönetmen, geçen ay da farklı bir kadınla görüntülenmişti. 

SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Eda Ece: Annelik büyük bir şey

Oyuncu Eda Ece ve basketbolcu Buğrahan Tuncer, 4 Nisan’da kızları Mina İpek’i kucaklarına almıştı. Ece, doğum sonrası süreçte neler yaşadığını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle pa...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Kızamığa karşı önlem alın

Türkiye’nin Avrupa’da kızamık vakalarının en çok görüldüğü ilk 10 ülke arasında olduğuna dikkat çeken Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Emine Manolya Kara, ‘’Hızlı bulaşan bu hastalık tehlikeli sonuçlara yol açabilir’’ uyarısında bulundu.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR