Yukarı
29

Emre Eş

35. CHP Kurultayı mı, Dersimli Kemal Bey'in Tazelenmesi mi?

18 Ocak, 2016

Seçmen kağıdı çıkarmayı unuttuğu için oy kullanamayan, yürüyen merdivene ters binen, %25 lik oy istatistiğinin üzerine çıkamayan, sürekli iktidar partisinin başındakileri istifaya davet eden, başkanlığı süresince partisini arpa boyu kadar ilerletememiş, tüm eleştiri oklarına rağmen kendinde hiç hata bulmayan, kaybettikçe "yenileniyoruz" diyen biri 35. Chp Kurultay'ında rakipsiz, tüm oyları alarak uzak ara 4. kez Genel Başkan seçildi!

Son dakikada Umut Oran ve Muharrem İnce adaylıktan çekildi. Mustafa Balbay ise geçerli oy sayısına ulaşamadığı için aday olamadı!

Özgürlüğün merkezi olan partide, Kemal Bey'e rakip çıkmadı iyi mi! Parti içindeki ensesi kalınlar hallerinden memnun yani! Kemal Bey, Tayyip Bey'e diktatör diye diye acaba kendisi de mi küçük bir diktatör oldu!

İktidar olmama isteğinin apaçık göstergesidir bu.

Gazetelere bakıyorum da, hiç Kemal Bey'in şanına yakışır bir manşet atan olmamış!

Mesela, "Dersimlinin Çiftliğinden, Yine Dersimli Çıktı", "Dersim'in Gururu" gibi başlıklar bekledim açıkçası... Ama gazeteciler de haklı kardeşim... Adam kendi ilinden, ilçesinden bile oy alamadı!

 
Aslında bunca garipliğin içinde benim dikkatimi çeken iki şey vardı. Onu yazacaktım kısaca fakat konu uzadı...
 
İlki; geçersiz 248 oy!
 
Parti içinde bu kadar çatlak ses olması normal bir durum mudur? Yani kimi boş oy kullanmış, kimi kullanamamış!

İkinci ise; kocaman puntolarla yazılmış olan ve televizyonları başındakilerin gözüne gözüne sokulan kürtçe "aşiti" yazısıydı!

Sen Atatürk partisinin başındaki adam, dünyaya duyurduğumuz Türkçe'mizi kullanmıyorsan, kullandırtamıyorsan ya da bundan bir sıkıntı duyuyorsan, bırak o partinin başında durmayı, kapısından bile içeri giremezsin!

Bu parti ancak bu kadar ayaklar altına alınırdı! İktidarın ekmeğine yağ sürüyorsunuz, biraz silkelenin! Söylediklerinizi ve yaptıklarınızı önce düşün sonra uygulayın.
 
Son olarak, yenildikçe, yenilenen, tazelenen adama selam olsun!

 



Yorumlar

Bu haberde yorum bulunmamaktadir.

Yorum Ekle


SOSYAL MEDYA


MAGAZİN

Tuvana Türkay hastanelik oldu

Oyuncu Tuvana Türkay hastane odasından fotoğraf paylaşarak takipçilerini sağlıkları konusunda uyardı. 'Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi' adlı dizide oynayan Tuvana Türkay hastaneye kaldırıl...

TEKNOLOJİ

EDİTÖR'ÜN SEÇTİKLERİ

Bilimsel araştırma: Aspirinin kolon kanserini nasıl önlediği belirlendi

Her gün aspirin kullanmanın kolon kanserini önlediği biliniyor ancak nedeni şu ana kadar belirsizdi. Yeni bir çalışma, artık aspirinin kolon kanserine karşı nasıl etki ettiğinin anlaşıldığını ortaya koyuyor. Cancer dergisinde 22 Nisan'da yayınlanan bulgulara göre, aspirinin vücudun kanser hücrelerine karşı bağışıklık tepkisini artırdığı görülüyor.

ÇOK YORUMLANANLAR

ÇOK OKUNANLAR